![]() |
Rezygnacja z domku
Witam,
mam zasadniczo problem, licytuję domek ale z racji pomyłki to nie jest ten na który miałbym ochotę. Jeśli się okaże że go zlicytuję jak szybko i w jaki sposób mogę się go pozbyć żeby zacząć licytować właściwy? A może ktoś byłby tak miły i uprzejmy i przelicytował mnie w licytacji domku Beach Home Apartments, Flat 01 w Thais na serwie Refugia, oczywiście zwracam koszty licytacji i utrzymania za 1 miesiąc (715gp). Do końca licytacji zostało 2 dni, koniec 4 września o 8 rano. Pozdro |
Jak już go przez przypadek kupisz to najwcześniej będziesz mógł go opuścic po nastepnym save server. Czyli 24h po zakupieniu go.
|
Jak już go przez przypadek kupisz to najwcześniej będziesz mógł go opuścic po nastepnym save server. Czyli 24h po zakupieniu go.
a w jaki sposób go opuścić tak żeby wziąść udział w nowej licytacji? I ile to trwa najkrócej? |
Cytuj:
2. Kazda operacja wprowadzenia/wyprowadzenie sie lub przekazania domku jest wczasie save serv'a-tz jeden raz dziennie o 9.00 (badz o 11 na USA servers) |
Opuszczenie domku trwa max 2 min. Tyle że trzeba czekać do save server po którym stracisz domek.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |