![]() |
Najlepsze miejsca na summony
Jakie sa najlepsze miejsca na summony ? znam guardy (neinawidze tam expic ;/) dragi... Na co jeszcze mozna lazic z summonami druidme 36 lvl ? Jak sadzicie da sobie rade monk na DC na -2 ?
|
Monk napewno da rade na DC ... Ja biegam z monkiem w thais tam gdzie sa Orci , na beho pod thasi .
|
ale na pietrze -2 ... tam jest mnostwo assasinow itp ...
|
Da rade ja tam bylem na 28 lvl i nie zeszedl ani 1 uh to monk napewno da rade ... Tylko moze pasc jak go bedzie bilo wiecej niz 2 ...
|
LOL ? WIECEJ NIZ 2 ? Czlowieku tam go moze bic wiecej niz 5 na raz wiec dlatego pytalem ...
|
a orc land z 2 monkami + bp of gfb + bp of hmm + rozdzka + manasy :P ?
|
Jaskinia scarabów poziom -3 (ja swoim ms na 50lvl jak szedłem tam z full mana i nauczyłem się uciekać to 0 manasów na hunt nieschodziło, czysty zysk :P), dworki (wprawdzie do kitu exp ale loot nice, uważać na woodomastera), ponoć mint z 2 monkami jest git (ale nie sprawdzałem). Jak coś mi się przypomni to edita dam. Pozdro
|
Dworci-nie z monkiem, tylko z tarantula.
Mintwail-2 monki i zbierasz loota nie bijac z niczego-mozna jeszce uhy porobic. Scaraby-Dsy, monki albo leadery-te rozwiazania widzialem jednak sam stosuje taktyke 1 ds +volcanic rod. Tomb z monkiem-nie polecam, chociaz widzialem jak tak expia. Cyclopolis z monkami-nawet niezle, tylko ludzi duzo. |
był już wspomniany Orcland i ja go też polecam sam chodziłęm tam od 27 lvl sorcem z woce bez żadnych run manasów itp tylko 2 monki wspieralem je na leaderach i zerkach z różdżki i wychodziło jakieś 10k expa na h
|
Dworci
Wymiatalem dworci z dwoma zerkami!
Polecam. Sprzatasz blyskawicznie. 0 UH 0 run. POZDRO B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |