![]() |
fajne SS i komentarze :D ja mam pytanie ... czy ten hunt byl po update czy przed ? I jeszcze jedno czy necro wali mocniej(czesciej) czy tak samoo jak pzred update?
|
Ciekawe ssy, szkoda ze tylko conjurer wand wam wypadl.Btw jesli chcecie fire elementale, musicie uzyc animate dead rune zeby otoczyc je szkieletami - wtedy sie nie ruszaja.
@Up : chyba po update.Wtedy necro byly spokojniejsze. |
Dzieki za podpowiedz:)
Tak to było po update i widać jak walą..... Przed update solowalem necro bo sie tak szybko nie leczył i nie walilł tak mocno. A jesli chodzi o te fe to trzeba lurowac nerco?? Pozdro all |
Odpowiem za Mydka
Necro niedosc ze bije czesciej to jeszce do tego mocniej co widac na SSach kiedys bil chmorki i max hity do 70 a teraz do 100 potrafi |
NIce, temat ciekawszy od tego od Xelego choć to ta sama wyprawa :P
Czekam na kolejny wasz hunt :D |
Bardzo fajne ss'ki...
Szkoda ze tak cienki loot... A ten hit od necro za 99 omg... Ten hunt byl juz po upadate prawda? Podobno necro zadaja o wiele wieszke hity, zadziej loot ale mniej sie lecza... Powodzenia w kolejnych huntach... Niech wam wypadna te 3x boh :P |
no potym upgrade widac ze nie tylko necro ale i inne potworki sa po***ane. ale moze za to wypada z nich jakis leprzy loot. wkoncu GM musial cos zmienic. ;/;/. cya
|
Divine uwarzaj s ebo Ci PACC'a nieprzedloze:P
|
Hehe fajne komentarze, aż przyjemnie sie oglądało. :D
|
SS nawet fajne ale ja mam sposób na te fe zeby sie nie ruszały ;) zobacz mój temat tu jest pokazane jak najlepiej to zrobic
Oto link http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=12535 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |