![]() |
Starzy gracze Tibi ;)
Cóż wpadłem na pomysł, by odkrywać co się stało ze starymi graczami Tibi :)
Czy ban, czy huck, czy może coś innego :) Aktualnie szukałem w wielu miejscach pewnego Messiah'a. Wiem, że popełnił jakieś niezgodne z prawem Tibi rzeczy i chyba dostał bana :) Coś ma wspólnego z [CHAR]Omana gran liber[/CHAR] Ciekawi mnie co napisali na czerwono do niego na końcu tego filmiku Może też ktoś się interesuje starymi dziejami Tibi :) Może ktoś ma nawet już o tym swoją stronkę internetową :P Fajnie, by było pozdro :) |
Cóż napisał bardzo skormnie, że w pewnym momencie była wojna : "Serwer vs. Messiah" i by wygrał gdyby cipsoft nie wlepił mu bana za przeginianie w łamaniu zasad.
|
A może zna ktoś jego historię itd.
Może jakiś kontakt z nim z jego przyjaciółmi :) I proponujcie również innych graczy, wklejajcie screeny, linki itd :P |
Ale czy ufasz temu komuś, że był sławny, wszystko kontrolował, ktoś o nim w ogóle słyszał?
|
Mam male podejzenie co do powodu bana.
Na ostatniej klatce gdzie jest screen z tibia.com pisze ze ten koles ma 102 lvl jest MASTER SORCEM a na dole ze free accound. Czy przypadkiem jak sie konczy pacc przestaje sie sie byc elder druidem, master sercem ,royal palkiem czy elite knightem ? Kiedys byl bug ktory wszyscy jzu znaja,ze mozna bylo miec pacc bez placenia. Moze to ma zwiazek moze nie.Nie wiem jak wygladal ten bug... |
To chyba tak od razu nie znika ;/
A co do pewności nie mam, ale wpisuje w google messiah to sporo się pokazuje nie ? A wpiszcie choćby wasze nicki :P Znalazłem takie coś na google powiedzcie, czy to fake, czy prawdziwe. http://img303.imageshack.us/img303/4513/loggin1et.jpg |
Ja tez znam starego gracza tibi "Mój stary" :D :evul: :cup:
|
Cytuj:
|
Yyy..., że twój stary jako tata, czy taki nick :P
I jak to jest na serio to coś opowiedz o tym graczu. Daj screeny lub coś :P |
lol, ciekawe dlaczego w google jest wiecej wynikow po wpisaniu messiah nizpo wpisaniu np. blaczek? moze dlatego ze istnieje gra o nazwie messiah? moze dlatego ze wy o nim piszecie i juz wiecej wynikow w google? a moze dlatego ze slowo messiah czesto wystepuje na roznych stronach religijnych?
|
Aaaaa... srry messiah-tibia (tak wpisywałem :] )
[CHAR]Halfhigh[/CHAR] http://images.google.com/imgres?imgu...lr%3D%26sa%3DN I patrzcie na to [CHAR]Bubble[/CHAR] http://www.tibia-alumni-society.net/.../snag-0114.jpg Więc to małymi literkami pod nickiem to stan postaci :) Wiadomo, że to nie nick, bo tutaj pokazuje się słynna Bubble. |
Blaczek: to jest tru! user zmienił sobie po prostu wygląd i tyle... ale nie pytaj jak, jest gdzieś na forum poradnik (pimp my tibia! :D)
|
Wow :P
No czemu, tylko ja tutaj umieszczam screeny itd. Pisać :P Pozdro :) |
xD
hahah Warlock na pohu :D pewnie byl o wiele slabszy niz teraz :D
|
Hehe pewnie tak, bo słabeuszki wtedy były i na dodatek na pohu troszkę zatrudny, by był xD.
Czy ktoś mi może powiedzieć na jakim kompie zdołam uruchomić Tibię 3.0, bo mam za dobry :P |
Cytuj:
@Arut: Jesteś już drugą osobą która ma szanse być następnym Holmesem albo Poirotem. |
Ale mówiłem messiah-tibia !
A pozatym nikt nic nie pisze na temat ;( |
Coniektozi tutaj sa naprawde ciemni. W googlach pojawia sie wiecej wynikow po wpisaniu Messiah bo po angielsku znaczy to Mesjasz. A co znaczy "mesjasz" chyba tlumaczyc nie musze?
|
Jaki tytul tej piosenki co jest w tle tego filmu?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |