![]() |
jeden quest kilka razy?
questy można robić kilka/setki razy? są jakieś questy które można wykonać tylko raz?
|
LoL
Gdyby questy mozna bylo wykonywac w nieskonczonosc to bym był milio...ba....miliarderem..... |
tylko raz (10 znaków)...
@up ups byłeś pierwszy :P |
dużo razy można wykonać quest na rooku z szczurami tylko na rooku :P
|
Nie zdziwie sie jak na gwiazdke nasz kochany cipsoft sprezentuje grającym nowy system questów ;)
|
Niektóre questy można wielokrotnie. Ot, choćby właśnie raty na Rooku, albo na przykład ornamented shield (codziennie można wziąć).
|
Spawn jakiegoś przedmiotu to chyba nie quest, bo wtedy takich "questów" byłoby bardzo, bardzo dużo.
|
Cytuj:
Majac za hipoteze, ze to co sie respi raz dziennie nie jest uznawalne za zadanie, annihilator niedokońca mozesz nazwac questem- dzwignie mozna przesunąc raz dziennie i tylko czterech smiałków moze wejsc od restartu do restartu. Oczywiscie mozesz sie kłócic wystawiając za argumenty to, iz nagrody są w skrzyniach... ale to juz na dłuższą rozmowe której mam nadzieje nie wywołasz bo zwali sie masa ludzi i bedzie trzeba zablokowac temat, a co za tym idzie jak za kazdym razem posypią sie warny dla "słabo nerwowców :p " Wiec czy to quest czy nie, zalezy od widzenia. Osobiscie uwazam, ze jesli nagroda (leząca na ziemi) nie jest uznawalna za śmieć i nie wala sie po dp to uznaje to za quest. |
Cytuj:
2. W zasadzie wszystkie. ad. 1 i 2 :) Gdyby patrzeć na definicje pana nademną to jest(przynajmniej był z 2 update'y(?) temu) naprzykład taki z diamencikiem który się odnawiał bodajże 3 razy dziennie. (można było/jest na nim sporo(zależy dla kogo 3 diamenty dziennie to sporo) zarobić jeśli w miejscu pojawiania się diamenciku postawisz postać i się zalogujesz co jakiś czas żeby zebrać łup. 8o |
Cytuj:
Powiedz mi jak to mozliwe, jak odtwarzanie zapisanych danych dotyczączych servera odbywa sie przy restarcie servera? - prosciej-> wszystko co lezy na ziemi (itemy) oraz dzwignie (anni) sa odnawiane po resecie, tak samo jak sprzątane wszystkie śmieci. |
Chyba raczej nie, resety podłogi odbywaja sie niezaleznie do save serwrera- mozna np w czasie ssa zostawic w kopalni z guardami lootbaga a po ponownym zalogowaniu loot powininen być na swoim miejscu. Reset "podłogi" nie moze sie odbyc, gdy w poblizu znajdue sie gracz- to tak jak ze spawnem potworow.
Wypowiedz udowodniona ;p |
Mam pytanie, czy np. desert questa lub anni~ można wykonać kilka razy (oczywiście nie biorąc już nagrody ze skrzyni)?
|
Cytuj:
@down i wścieklejszy xP |
@2up
Nie jestem pewien co do anhi, ale dezerta na pewno tak. Mysle, że anhi też. @up Szybszy xP |
Cytuj:
Na mainie tez jest jeden "qest", ktory mozna wykonac pare razy :) a life ring to chyba nie smiec... |
Cytuj:
a skoro mowa o annihilatorze, to chyba opłaca sie najwięcej 4 razy. PO 1 razie na inną skrzynię, wtedy będzie ok. Potem mozna tylko się z demonkami pobawić. |
ornamented shield quest mozna wykonywac pare razy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |