![]() |
Sashra 196 Elite Knight DHQ
Kolejny nudny film z serii DHQ ;)
Tym razem wykonuje go Sashra z Anticy. Spójrzcie tylko na te eq ;] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11266 |
chyba kazdy 100~lvl wie gdzie jest ten quest, podobnie jak anni :p
na poczatku bylo goraco, to fakt :) ale 150ek tez moze zrobic tego questa solo, przyklad - Nizahe Inferno. Tyle ze Sashra nie ma jeszcze 9mlvl. |
Hehe... Oo wycfanił se ten EK :D Nieźle zarobił na tym quescie Oo
|
Huh, ladnie se kaski przyzbieral na tym ;)
|
Cytuj:
|
A ja mam pytanko, czy takie "akcje" są legalne? Chodzi mi o to ze on wykonał, a oni wzieli DH za kase?
|
Cytuj:
|
ja mam pytanie.. dlugo on te demony bedzie stukal?:P
|
Tak dlugo :D
|
Cytuj:
|
100k za DH? :o
wiesz cos moze o jakiejs priceliscie Anticy, bo ciekawia mnie troche ceny na tym swiecie ? zrobil ktos cos takiego? :S |
@up
A sam nie mogłbyś poszukać na Forum Tibia.com danego świata? Film lajt. Tylko, że Antica jest przegrana :P Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
DH 100K G-legi 120K MM 90K G arm 12-15K DSM 35-40K SOV/SC/DA 1000-1100K HOTS 3000K GREAT SHIELD 4000K GREAT AXE 4000K(ale nie jestem pewny co do tego) DEMON LEGI z 2500K pewnie Zadowolony? iks de de de de de |
bardzo, ty :*********
|
Cytuj:
no no niezle ceny ale ciekawi mnie czy czesto widac na trade oferty typu : sell great shield, great axe itd...? |
; o
hehehe
ładnie w kolejeczke sie ustawiali i kaske dawali :D |
nom, bylo 9 osob. 9 x 4 = 360 k
|
Odswiezam z jednego względu Sashra juz nie posiada Great Shielda :( przykro to mi mowic ale jest hacked ... patrzcie na tibia com zreszta sam osobiscie gadalem ;/
|
@up
OMG ! żal mi go troche :/ dobre filmiki robil koles.Ledwo co nabil 200 lvl a tu Hack :( |
tak to jest jak jakis za przeproszeniem chuj sie wlamie na czyjes konto i jest podjarany ze hakier itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |