![]() |
Dwarf Guardy
Mam pytanie: jaki musze miec lvl, skille i eq knightem, zeby oplacalo mi sie expic na dwarf guardach zbierajac tylko steel helmety, axe ringi i small amethysty?
|
Z tego co wiem to knightem się nie chodzi na dwarfy guardy -.-
|
Cytuj:
|
Ja ostatnio próbowałem tam knightem expić i nie polecam hehe straszny waste ;/
knight 38lv skille 75/75 eq crus. helmet crown armor knight legs vampire shield bs/gs platinum amulet i buciki :P A więc jeśli chcesz na tych guardach zarabiać skilluj do 90/90 albo wyżej :P i jakiś 50-60 lv hehe |
Jesli to jest waste przy twoich statsach no to sie wlasnie pytam od kiedy mozna tam chodzic i zarabiac zbierajac tylko to co wymienilem:p
|
Cytuj:
ta a palladynem niehcodzi sie na poh <lol123456> knighte od vlla 35 skille najlepiej powyzej 75/75 - c set demonka (bic z dwurecznej (gs , d lance , wh) i duuuuzoooouhow :) Exp bardzo fajny , waste - waste jest zawsze czasami nawet sie zwraca :PP |
Według mnie powinieneś na 70-80 level oraz skilach 85+. Zawsze warto miec gfb oraz (jeżeli pacc) "exori". Walcz tylko z dwoma, jeżeli bedzie wiecej to zrób tak zeby byly tylko 2!! Jezeli będziesz tak expił powinieneś szybko wbijać lvl, ale guardy to waste.
@edit Sorka zapomnialem o eq. Ofkoz jak najlepszy ;) ale C set i demon shield oraz dwureczna broń jezeli juz masz Magi sworda to 1 reczna. |
Hmmm z tego co ja wiem to knighci raczej omijają guardy , jednak jesli juz chcą na nich expic to mają 40+ lvl skille 75+/75+ . A co do Eq to : Cruz helmet , DSM , K legs , F axe/B sword/S staff , p ammy i vampire shield .
I jeszcze jedno jeśli mialbyś zamiar zbierac tylko steel helmety i small amethysty to raczej za dużo tego nie zbierzesz . Moim znadniem to tylko strata Uh , lepiej wykorzystac je na Elf Fortress lub innym miejscu. |
Mam zamiar zbierac tylko rzeczy ktore wymienilem w temacie. Prosze odpowiadac zakladajac zbieranie tylko tych rzeczy. Na moim serwerze jest w ch*j i ciut ciut noobow wiec o lootbagu moge zapomniec. A poza tym nie mam nawet zrobionego postman questa wiec juz w ogole udreka z tachaniem loota.
|
45~ lvl 80/80 jakis i jedziesz. Bierzesz Gsa/Dl/Wh i expisz. Co do tych Steel Helmetów, Double Axów i Amethystów, to ja swoim pallem na guardach od 15 do 25 lvla wylootowałem tylko 3 Amethysty, ze 3 Steel Helmty i ze 3 Double Axy :D Może miałem pecha albo to normalka ;d
A eq, C arm K legi Crus Helm i P ammy myślę, że powinno wystarczyć |
Napewno podajecie mi lvl, skille i eq wystarczajace do oplacalnego expienia na dwarf guardach tylko zbierajac rzeczy wymienione w temacie?
|
Guardy knightem...
Zeby Ci sie oplacalo zbierajac tylko to co wymieniles to przydalaby Ci sie moja postac ;)
lvl 90+ skille: 90/88 Eq: - SCA - RH -DSM -G-LEGS -SB -MMS Teraz mozesz isc z paroma mfami i expic. Co do lootbaga... w ogole ich nie robie.Chyba że ze scalakow. Jak mi sie plecak zapelni lootem to ide go wyslac i wracam expic. Mam zrobionego postmana. I tak jak ktos powiedzial wyzej: stawac tak zeby cie bily max 2 guardy. Expienie z bronia dwureczna na guardach to masakra. Gram na non-pvp i potrafilem wygonic z kopalni goscia lvl 70+ lurujac mu pare guardow. Obrywal niemilosiernie. Ale bez skilli 85/85 nie polecam. Aha.... i ring bierz ze soba... zawsze to 4 skilla na plus. |
@up
Thx. Wreszcie ktos doswiadczony sie wypowiedzial. :) A co do tego sposobu zbierania loota to chyba tez bede tak samo robil bo na moim serwerze jest tyle noobow ze nawet pustego baga w jaskini ratow zabiora. :( |
Ale przy takim lvl, skillach i eq to guardy traktuje juz tylko jako czysty zarobek na pare bp uh/hmm zeby potem sobie zwastowac to na DLach Dragach (oczywiscie jak nic nie wypadnie ;) )
Zuzyje pare mfow góra i z tego mam bp uh. |
No ok, wlasnie o to mi chodzilo od kiedy bedzie zarobek :)
|
Mi sie ledwo zwracalo bijac dg w labiryncie na 79 lvlu przu skillach 87/85 z gsem. A co dopiero teraz, gdy bija jak szalone. W 70~ paladyna w knight secie czesto wchodza hity za ponad 100~ z kusza.
|
O lol, jak niektore odp przeczytalem to az mi sie slabo zrobilo, Sorry.
Co do expienia na dwarf guardach jezeli juz o tym marzysz to tyle ci powiem: 1)Exp calkiem calkiem jezeli znasz dobry cave i nikt ci sie nie wladujeX( 2)Eq, moim zdaniem np. c secik, sb/bohy, rh/crus, i bron jednak jednoreczna.;) Bo swoim knightem [lvl 58 ;)] expie i wale z f axe + axe ring i ida guardy loozno, 3)Miej wiecej niz 4 bp uha na sobie, bo czasami guarda wezmiesz na 2 hity, a czasami mozesz zuzyc 2 uhy, 4) Jednak mimo wszystko nie polecam samych guardow bez minimum 70 lvl i skili 80+ bo to sie nie zwraca kompletnie. Radze ci wybierac Cavy z guardami i Soldkami (wiadomo, kusze, dwarven shieldy, etc.) <--wiem ze chcesz guardy ale posluchaj sie ^^ Zycze milego Expienia Cya |
hmm te rzeczy które wymieniłeś lecą z guardów żadko .. więc se raczej nie pozbierasz... ja kiedyś robilem tak ze zbieralem tych itemkow tyle ile mialem capa ,bieglem wyslac parcelem i tak kilka razy..( kilkanascie ) ... nie polecam guardów.. guardy to od skilli 80+ i lvl 70+ ...
|
Dla knighta do expa to najlepsze są cyklopy.
|
Cytuj:
@Topic Radzę sobie Guardy jako takie odpuścić, dużo więcej zarobisz na miejscówkach z Guardami i Soldami niźli na samych Strażnikach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |