![]() |
Jak wyjść z podziemii pustynii? :/
No właśnie, pomyślałem, że sobie zrobię panpipe questa, no dobra to ide, wszystko ok - zabiłem fd i wziąłem nagrode. Wracam do miejsca którędy weszłem a tu LOL tędy tylko dało się zejść? Siedze tu teraz godzine z red hp, bez jedzenia, szukam wyjścia ale wciąż chodze w kółko, do pewnego miejsca nie moge wejść bo tam jest beholder, a uhy zużyłem wsszystkie. HELP PLAX, któredy wyjść z podziemi pustyni???
A w podziemiach jest jakiś npc może trzeba do niego zagadać? @EDIT OKej udało mi sie ledwo przjść fenks za pomoc! można zamknąc lub skasować jak tam kto woli :P |
Idziesz tak jak sie idzie na vocation questa i kolo bramki levelovej masz teleport do wyjcia proste ;)
|
Ciesz się, że nie poszedłeś samotnie na poszukiwanie wyjścia bo już byś nie żył. Pod pustynią jest niesamowicie łatwo się zgubić. Zanim znowu sie tam wybierzesz radzę przejrzeć dokładnie plan.
|
@2up
wszystko ok tylko żeby tak przejść musze przejść przez beholdery :/ ale ty za odp. gdzie wyjście @up no nie wątpie looknij na ilość many i hp :/ EDIT: http://img130.imageshack.us/img130/9246/problemvy5.png JESTEM W TYM MIEJSCU, MUSZE TAK IŚĆ ABY BYĆ NA DRODZE DO DESERTA A PÓŹNIEJ WYJŚĆ, NO ALE WIDZICIE TE WYKRZYKNIKI? NO WŁAŚNIE TAM SĄ BEHOLDERY... DA SIĘ JAKOŚ TO OMINĄĆ?? |
A ja zszedlem przypadkowo do tej jaskini a mam 16 lvl ;/ czy ja mam szanse sie z tad wydostac?
|
Z tego co wiem to idąc do wyjścia (teleportu) prosto od wejścia, można napotkać tylko spidery i slimy, one nie powinny na 16 lvl sprawić problemu... ;)
|
Cytuj:
@down dobrze jest czytać cały temat od początku do końca :] |
Albo poproś jakiegoś kolegę jesli masz lub kogos z forum.
|
Ja juz wyszedlem i po drodze spotkalem tylko pare spiderow:D nie spotkalem slime:D
|
takze tam utknalem ale dzieki tibia.pl udalo mi sie przezyc :D
i oczywiscie dzieki wam :D:D |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |