![]() |
ORSHABAAL atakuje na świecie Honera !
Witam. Właśnie przed chwilą każdy player na Honerze dostał komunikaty:
16:07 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. 16:11 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! Sam jestem na FACCu i nie mogę być uczestnikiem całego zdarzenia. Prosze o komentarze i relacje z linii frontu :D Pozdrawiam |
Oja!!
Dednom Go?* |
Nie wiem. Teraz na serwerze jest tylko 10 osób 100 + Z tego co sie dowiedzialem na game chat to bedzie go blokowac Thull'Azgaroth 97 EK 98 shieldingu.
|
Najazd
http://img233.imageshack.us/img233/1...zne0001el9.jpg
Tutaj potwierdzenie tego zdażenia!Przypomne wszystkim że to jest chyba 2 najazd ors na Honerze po za tym najiekszy lvl u nas to 151 ek + więc wątpie żeby go bloknął. A tu 2 ss :) http://img233.imageshack.us/img233/3...zne0002fp4.jpg P.S Oczekuje na jakieś filmy z tego wydazenia. |
Na calmerze bloknal go 126 oraz 130~ lvl.
Oczywiscie w dwoch innych najazdach orsha. |
no tak ale blok to jedno a shooterzy to co innego
@topic 6 osób 100 + , Najświeższe info z frontu: Orshabaal jest wciąż niedaleko Hero Cave. Jeszcze nie wiadomo kto bedzie blokowac ... i na koniec mała opinia: 16:59 A**r Lu******ra [xx]: dont waste ur time no1 in honera is powerfull enough to kill orsh Nie napawa optymizmem :/ |
Heheheh nastepny orsh, ciekawe czy beda potrafili go zabic :)
Mam nadzieje ze sie uda i ze bedzie niezly loot. Mowcie czy go zabili i jaki loot... :] |
Kilka wypowiedzi z Game-Chat:
17:32 Zecer: What`s the news from Edron ?? 17:32 Graduate: everyone is dead there man 17:32 Graduate: gohst town 17:32 Graduate: the only ppl alive is who hide in their house 17:33 Unaro Utini: Need shooters and healers PLX Ubber Hellmage: 12:20 You lose 721 hitpoints due to an attack by a orshabaal. Jednym Słowem HONERA dała ciała ;D BTW: Po jakim czasie Orsh sobie pójdzie/zniknie jeżeli nikt go nie ubije ?? |
@Hess~
czemu 151ek mialby nie bloknoc orsha ? |
Cytuj:
/Kosher Pig |
lol
Cytuj:
P.S Bo vien też dał dupy zawsze olnine a gdy ors atakuje to go nie ma...:baby: EDIT: To jest już 2 atak na Honere.(ponoć?) Czy za 1 razem Ors został zabity? |
Pewnie bendzie pewnie niezla rozruba. Ostrabal+jego summony(demony)+summony demona.BUEHEHEHEH niezla bendzie rozruba!!!:D
|
Jutro będzie wiadomo ile osób dedło na Orshabaalu. Wiem że poległ Honerian obecnie 135 pall. :(
A mr Orsh z ekipą pomyka sobie spokojnie po Edron ... |
Honerian-Sep 03 2006, 19:48:06 CEST Died at Level 136 by Orshabaal
Przynajmniej sie starał ;) A kto bloczył bo nie wiem?Pewnie masa nabków popadała oczywiście jak stali sobie z za rzeki...:D |
Niech sobie atakuje
|
Czytalem juz na statystykach Honery i ORSHABAAL ZABIL 191 Ludzi !!!!!!
A go nikt nie zabil......Orshabaal rox xD8o |
lol
Honera znowu dała dupy...
|
o kurde!
Co to bedzie moj kolea 105 level ma tam wlasnie isc!:) ciekawe czy przezyje:cup:
|
niebylo zadnego orsa byl tylko 1 demon i tkaa faza :)
|
Screenshoty !
Daj ktoś SKRINY :) ;) :p B) :] :D 8o 8o :D B) X( :confused: ;( :evul: :cup: :) :( :baby: ;( ;) B) :o :evul: :p :] 8o :confused: :cup: :cup: :confused: :] :p:o ;) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: ;( ;( ;( ;( B) B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |