![]() |
Wielkie pk w dark cathedral.
|
Rehosta walnij plz.
|
Troche noobowskie to pk no ale zawsze cos :D
|
Ładny ostatni frag (loocik też) , myślałem ,że zwieje :P Nikt nie masz szans z Sd power :)
GZ Filmu! |
Ktos prosil o rehosta.
Mirror na tibicams: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11293 Enjoy |
fajne komba szły, ten ostatni ledwo uciekał, SDki, HMMki leciały do tego mino archery 5+ ? i zerki xD
szkoda, że mało osób było :/ |
Fajny film, ale zgranej grupy to wy nie macie dwóch sie drze "nie bić tego 14 lvl" a reszta i tak go leje. Z tej ostatniej i najbardziej poturbowanej ofiary wypadł fajny item. :)
|
nice loot :P
|
Nom fajne pk fajne :D.
ten 39 prawie uciekl, ale jednak nie zdazyl sie wyuhac :). a juz myslalem ze wyjdzie up, a wtedy to juz by byl koniec :D Loot dobry :) |
Gratz loota no ale mieliście pecha że tak mało osób ogólnie gratz lota i teamu ;]
|
zawsze jest duzo krwi jak przeciwnik ucieka a hity male padaja :)
ale tandetne te PK, loota nie bylo... z takim teamem mogliscie sie rzucic na coz powazniejszego a nie low lvle bic... szkoda rsa :/ |
siemx jak bedziecie pekować następnym razem to dajcie znać bo mój char jest bez użytku a bym sie zabawił
|
Cytuj:
Gz loota ale pk slabe |
gdyby nie ten 39 lvl to praktycznie loota by nie było :p ale jest :D
|
Cytuj:
a moze to jakas podpucha byla skoro nie pokazali? :> ok, gz loota ;p |
Do pana up. Radze zainwestować w lepsze szkła kontakotowe bo ja widzialem rh bez problemu i inni też pewnie a ty nie ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |