![]() |
Carrion Worm-Fibula
Czy na fibuli są Carrnon wromy i czy nie ma już tam ds;ow bo tam mnie korci zeby pohuncic i napiszcie czy sa te ds'y
|
szukaj :),
teoretycznie nie ma ds'ów( są za to coriony (łatwe)), ale ktos może je zlurować... |
dsy byly pod fibula jeszcze przed updatem teraz jeszcze tam nie bylem wiec nie wiem :/
|
Ja slyszalem ze za dsy wstawiony Carrion Wormy
|
Pierwsza odpowiedz najlepsza :) za ds'y wstawiono carrion wormy (shit jakich malo a mozliwe ze z jednego nawet ze 40 gp poleci :P ) no ale ludzie czesto luruja dsy.... ale ogolnie to fajnie
|
tam gdzie sa roty nie ma dsow a sa carriony, ale sa tam gdzie beho,
|
Tego starego DSa w jaskini rotów już nie ma, za to wprowadzili respy carrion wormów, które są przyjemną odmianą od rotów :) sa równie kiepskie a wiecęj expa i kasy! Mi się podoba ta zmiana, teraz low lvle nie muszą sie martwić dsem ;)
|
up: To jest właśnie bez sensu, kiedyś na fibuli byli tylko ci, którzy wiedzieli gdzie jest resp dsów, czyli noobkow nie bylo, a teraz jest tam 10 osób, przynajmniej na candii...
|
drzwi
@up
Są za to drzwi które można zamknąć, nooby też mogą mieć klucze, ale rzadko mają i się nie dostną, albo raz je się zamknie speszą się i pójdą gdzie indziej. |
Dzieki za odpowiedz :D bedzie fanie a beho chodzi o beholdery czy behemothy?:D Wytestuje i bedzie spoko :D
|
Cytuj:
@topic to interesowałaby mnie mapeczka respa Fibuli. tzn zaznaczenie na których levelach co jest. z góry dziękuję :] |
@UpUp: Beho to prędziej Beholder. Behe to Behemoth.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |