Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nagły mass log i jego skutki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93327)

Works__1985 03-09-2006 23:26

Nagły mass log i jego skutki

http://rapidshare.de/files/31854092/3dec_aurea.rec.html
enjoy. ;/

Wuzwar 04-09-2006 09:04

09:00 Oli'oi [80]: POLSKA PRSZEGRALE Z FINLANDIA , 3-1 W DUPE :D:_D:D:D:D:D:D::DDDDDDDDDDD ( MAM W DUPE ZE MUJ POLSKI SLABY)

owocna noc, a tego 75 knigtha urabaliscie tak przy okazji?;p

Straznik Monopolowego 04-09-2006 10:08

Eh Rom wiedzial ze Fag juz dzisiaj nie pogra a wiec zaczeli lac jakis qwa n00bow caly Romu

A ci z fagu to jakies debile? Po co lecial fast'molt sam na ich wszyskich?A zevsowi sie nalezalo

kidler 04-09-2006 11:29

Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem... ;)

Co do bitwy, co tu pisac. Totaly ArmaGiedon!

Hail RoM _./

PS: Pozatym to dajcie na luz, to tylko gra... ;)

Works__1985 04-09-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 972974)
Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem... ;)

Co do bitwy, co tu pisac. Totaly ArmaGiedon!

Hail RoM _./

PS: Pozatym to dajcie na luz, to tylko gra... ;)

Z tego co wiem to lizał dupe szwedom jak ty i miał wpisame w opisie (protect by Nimloth ashenvale) a jak sie zajebało jakiegos jego noob chara to zaraz rom przyszedl i zajebal ale ciesze sie ze ten pedal niebieski padl nigdy go nielubiłem na postaciach z rom graja teraz ludzie z novej i chca walczyc tylko na edron bo gdzieindziej sie boja takie jest moje zdanie

kidler 04-09-2006 11:44

@up

Stare czasy. Pzdro.

Lord Smencik 04-09-2006 12:26

lol fag wygrywal bitwy tylko przez to ze nie bylo liama ktory zawsze byl jednym zliderow romu i lapal wiekszosc fragow teraz wrocil i bedize ciekawie

ScuE 04-09-2006 16:29

xD

Powiedzmy że Mandus dostał przepustke z wojska na pare dni a więc we will see :D ale w sumie dobrze niejednym chlopakom z fagu btw juz niejedni mysla ze to ich serwer i sami robią PA na dodatek ktos wysmiewal sie z liama ze niedlugo bedzie mial nizszy lvl od fast'molta i nie da rady juz go zabic to Mandus sobie wrócil i zamiast Drunk Oi to killing ppl from DM :d żal mi tylko Deeco I Soldka :( reszta ... gratz ;-)

drizztpl 04-09-2006 18:21

Dziś też się zapowiada na coś więcej. Na razie obie gildie po pz siedzą sobie ;P Przynajmniej respy wolne ;]

Sir Deziom 04-09-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Works__1985 (Post 972986)
Z tego co wiem to lizał dupe szwedom jak ty i miał wpisame w opisie (protect by Nimloth ashenvale) a jak sie zajebało jakiegos jego noob chara to zaraz rom przyszedl i zajebal ale ciesze sie ze ten pedal niebieski padl nigdy go nielubiłem na postaciach z rom graja teraz ludzie z novej i chca walczyc tylko na edron bo gdzieindziej sie boja takie jest moje zdanie

Pedal i noob to tylko i wylacznie ty;o

@kidler zal mi ciebie i twojej starej

boorex 04-09-2006 21:28

@up
A ty co , to ze masz patologie w rodzinie i na podworku nie znaczy ze musisz nam tutaj ja prezentowac, bo obrazanie starych to syf, shit itp itd. -.-' sorki ze nakarmilem trolla ale nie moglem sie powstrzymac ;s.

@topic
filmik spoczo troche fragow bylo ;]

Works__1985 05-09-2006 14:07

@Sir Deziom tak myśle czy by niepowiedzieć Yo Xeal haha
Czymasz po stronie szwedów widać

Sir Deziom 05-09-2006 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex (Post 974176)
@up
A ty co , to ze masz patologie w rodzinie i na podworku nie znaczy ze musisz nam tutaj ja prezentowac, bo obrazanie starych to syf, shit itp itd. -.-' sorki ze nakarmilem trolla ale nie moglem sie powstrzymac ;s.

@topic
filmik spoczo troche fragow bylo ;]

Patalogie to ty masz w rodzinie, napewno nie ja. Widac ze nie jestes do konca normalny skoro odwalasz jakies zarzuty nie wiadomo skad ;o

You advenced from normal user to troll & dziecko z patologicznej rodziny. yeach

@up Ja z szwedami? hahahahaha Twoj kolega Kidler za to trzyma =]

Cytuj:

Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem...

kidler 05-09-2006 20:45

@Sir Deziom

Po pierwsze, to ty mnie obraziles bez powodu, wiec nie mow, ze ktos wysowa wobec twojej 'skromnej' osoby jakiekolwiek zarzuty.

Po drugie to Works_1985, nie jest moim kolega, ba! Jestesmy po dwoch stronac barykady jezeli chodzi o Tibie, ale w przeciwienstwie do ciebie, my wiemy ze to tylko gra i z powodu niej nie bedziemy obrazac sie bezsensownie na forum publicznym, ani na PW bo to nie na tym polega.

Po trzecie jakbys byl troche bardziej rozgarniety to wiedzial bys, ze w internecie istnieje taka niepisana zasada, ze nie obraza sie rodzicow kogokolwiek.

Po czwarte to jestes 'dzieckiem neo' i mozesz juz opuscic to forum, a jezeli obrazisz kogos, a szczegolnie ktorychkolewiek rodzicow, to zglosze to i skonczy sie twoja egzystencja tu.

Po piate to male sprostowanie do tego co cytujesz. Mianowicie '(...)i ze jest Polakiem...', nie zostalo napisane z powodu, ze jestem rasista czy jak kolwiek to nazwiesz. Po prostu, na serverze jest taka sytuacja, ktora mozna juz nazwac wojna miedzy 'Swe, a Pl'. Tak wiec, zamilcz na wieki.

Zephi 06-09-2006 08:04

@up: Whooo święte słowa :) Miło się czyta takie posty :)

@topic: Nice filmik ;] Nie trzeba nic więcej mówić :)

Greedy 06-09-2006 13:14

Może dla niektórych osób to trudne do zrozumienia ale to trudne ogarnąć ludzi z expa jeśli przeciwnik robi "snejk atak" xD. Trudno czasami jest się na wozie czasami pod. Jak widać ja zrobiłem pod nieobecność ROM 11 lvli i każdy z naszej ekipy wbił minimum 5 lvli. Różnica między nami a romem jest taka ze jak my padniemy to możemy to odrobić oni nie bardzo:D Openy na Edron są pomyłką w naszym wydaniu Nova gra na ich charach więc nie możemy się równać z ludźmi którzy grają w Tibie po 7 lat... nie wiem czemu dają passy kumplom widocznie sami boją się bić;o

Dako19 06-09-2006 19:53

rehostnijcie blx:>

drizztpl 06-09-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Greedy (Post 975967)
Może dla niektórych osób to trudne do zrozumienia ale to trudne ogarnąć ludzi z expa jeśli przeciwnik robi "snejk atak" xD. Trudno czasami jest się na wozie czasami pod. Jak widać ja zrobiłem pod nieobecność ROM 11 lvli i każdy z naszej ekipy wbił minimum 5 lvli. Różnica między nami a romem jest taka ze jak my padniemy to możemy to odrobić oni nie bardzo:D Openy na Edron są pomyłką w naszym wydaniu Nova gra na ich charach więc nie możemy się równać z ludźmi którzy grają w Tibie po 7 lat... nie wiem czemu dają passy kumplom widocznie sami boją się bić;o

No z tym odrabianiem to nie bardzo. Z tego co widzę to oba teamy głównie teraz w dp siedzą...
A co do kolegów z Novy to słyszałem, że na Liamie grają bo on do woja poszedł teraz ^^

Lilixim 06-09-2006 22:32

aaaaaaaaaaaaaaaa

Sir Deziom 07-09-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 975342)
@Sir Deziom

Po pierwsze, to ty mnie obraziles bez powodu, wiec nie mow, ze ktos wysowa wobec twojej 'skromnej' osoby jakiekolwiek zarzuty.

Po drugie to Works_1985, nie jest moim kolega, ba! Jestesmy po dwoch stronac barykady jezeli chodzi o Tibie, ale w przeciwienstwie do ciebie, my wiemy ze to tylko gra i z powodu niej nie bedziemy obrazac sie bezsensownie na forum publicznym, ani na PW bo to nie na tym polega.

Po trzecie jakbys byl troche bardziej rozgarniety to wiedzial bys, ze w internecie istnieje taka niepisana zasada, ze nie obraza sie rodzicow kogokolwiek.

Po czwarte to jestes 'dzieckiem neo' i mozesz juz opuscic to forum, a jezeli obrazisz kogos, a szczegolnie ktorychkolewiek rodzicow, to zglosze to i skonczy sie twoja egzystencja tu.

Po piate to male sprostowanie do tego co cytujesz. Mianowicie '(...)i ze jest Polakiem...', nie zostalo napisane z powodu, ze jestem rasista czy jak kolwiek to nazwiesz. Po prostu, na serverze jest taka sytuacja, ktora mozna juz nazwac wojna miedzy 'Swe, a Pl'. Tak wiec, zamilcz na wieki.

a sram na ciebie i to forum ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30.