Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   jakich posłów Lubicie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9333)

Melabux_1 18-08-2004 17:14

jakich posłów Lubicie?

Ja lubie tylko Marka Borowskiego

Vanhelsen 18-08-2004 17:47

Umnie jest odpowiedz:
Żadnych, nawet kwacha. :P

spider-bialystok 18-08-2004 17:49

Wy się nie znacie, Lepper ROXX:D

a tak na serio to nikogo nawet Leppera :O

TheNatoorat 18-08-2004 18:51

Cytuj:

Btw. "Ja lubię tylko Marek Borowski"- BIG LOL co za zdanie ( 1klasa podstawówki albo jeszcze niżej)
Drogi kolego, każdy ma swoje zdanie. -.-

Kogo lubię? Najbardziej z tych wymienionych wyżej lubię Kwacha, taką opcyję też zaznaczam...

$corcerer 18-08-2004 19:01

Jan Maria Rokita na premiera!!!!!
Ten człowiek przynajmniej wie o co chodzi w polityce. (polecam książkę "Alfabet Rokity"

Kwachu suk, chrzaniony, spasiony komuch, który tylko kase trzepie (BTW, wiecie, że jego prawdziwe nazwisko to Sztolcman). O millerze to już wogóle szkoda gadac. Czas wałęsy imo już minął, on był dobry jak trzeba było iść i rewolucję robić, ale teraz już nie te czasy... A o leppsie nawet nie bede wspominał....

BTW: SkroićLudziDoszczętnie

Dan the Automator 18-08-2004 19:08

Jan Maria Rokita -.- Jedyna sensowna osoba z całego tego cyrku, który ktoś nazwał sejmem ;)

A posłanka Begger? Nikt jej nie lubi ;(???

Misiek-Coralgol 18-08-2004 19:23

Zaraz, Zaraz , Zaraz.
Większość naszych polityków to byli komuniśći! Tylko sie przemianowali na lewice i inne syfy ale to ci sami - Miller , Oleksy a nawet....Kwach. (Oni są jak chorągiewka dopasują się do ustroju jak do wiatru, gdyby Al-Kaida zdobyła władzę to by się przemianowali na sługusów Allaha i dalej by trzepali kasiorę.) Tak , był on redaktorem naczelnym "komunistycznego pisma młodzieżowego" tytuły nie pamiętam chyba Prawo i Wolność czy cos w tym stylu. U nas nie ma ludzi którzy się troszczą o dobro kraju. A co do Leppera to zauważyłem jedno - wszyscy mówia że to odmóżdżony kalafior , skretyniały głupol i inne epitety i ja też za kogoś takiego go uważam i wszystko by było w porządku tylko.... TO KTO NA NIEGO GŁOSUJE że ma tyle głosów?!

Pogromca pk 19-08-2004 14:26

Wałęsa i Kwaśniewki to nie posłowie, więc jest bład w pytaniu. Ja lubie (Kaczora) Donalda Tuska i Jana Marię Rokitę. A od Leppera jest gorszy fanatyk Giertych!

djkuter 19-08-2004 14:42

LPR do Rządu

Ja uważam, że najlepszą partią w Sejmie (i w Polsce) jest Liga Polskich Rodzin. Nie rozumiem narodu polskiego, że co 4lata rządzi raz lewica, raz prawica, nie ma ciągłości. Jak jedna ekipa coś zrobi dobrze (ale to zdarza się rzadko), druga popsuje. A Kwach to dawny Izaak Stolcmann. Jeszcze raz powtarzam LPR do Rządu.

PS. Wierni wyborcy Komunistów jak chcecie to dajcie ni - do reputacji za Przekonania Polityczne

EDIT W Polsce po 1989r. wygrywały w wyborach tylko 2 partie: SLD i AWS.
A PO i PiS to niedobitki z AWS. UW podobnie. Ktoś powie a w LPR też są takie "niedobitki", tylko kto mówił przed referendum "ceny wzrosną a Polska stanie się płatnikiem netto" i to się stało. Polska w swych pierwszych 100dniach pobytu w UE Polska zapłaciło 3 razy więcej niż otrzymała. I jak tu obietnice SLD i reszty. Tylko LPR z partii które są w Sejmie głosiła do głosowania przeciw UE. Jakiś forumowicz powie: "a bez unii zginiemy bo tam cała europa jest", ale jest alternatywa: CEFTA i NAFTA (dla niewiedzących odpowiednio - CEFTA- Środkowoeuropejskie Porozumienie o Wolnym Handlu, NAFTA - PÓŁnowcnoamerykańskie Porozumienie o Wolnym Handlu). Polska jest jest już w Cefcie a do Nafty mieliśmy zaproszenie

@ down
Hasła typu "Balcerowicz musi odejść..." Już wiele partii głosiło, ale nic z tym nie zrobiły.

Grzes Przewodniczek 20-08-2004 21:46

leppera lubie ale tylko z jedno haslo ;] a mianowicie
"Balcerowicz musi odejsc...." ;]

yon 21-08-2004 09:38

nikt niestety :( A to bardzo zle... bo przez to kolesie pokroju LPR i Leppera swietuja tryumfy.
Wogole jak patrze na naszych politykow ktorzy twierdza ze Polska (kraj zlodziejsta , korupcji, mafii i glupoty...) powinna byc ostoja moralnosci w europie to padam ze smiechu. Zapewne jak ktos na zachodzie slyszy taki tekst to nie moze wstac z podlogi przez pol dnia ;)

Kwasniewski=Stolcman- buhahahah :D. Takie rzeczy mozecie sobie wyczytac w gazetkach typu 'poznaj zyda' (ktore oczywiscie palaja chrzescijanska miloscia). Oczywiscie nie prezentuja one zadnych dowodow na potwierdzenie swoich tez.
Jezeli cos piszecie to zastanowcie sie nad tym skad pochodza wasze informacje i jak wiarygodne sa....
A tak wogole to w Polsce od dawna uwaza sie ze zyd nie jest nazwa narodowosci, lecz nazwa zawodu wykonywanego przez polityka ktorego nie lubimy ;) przynajmniej ja takie wrazenie odnosze.

stolcman - sorki. ale i tak chyba wszyscy zrozumieli ;)

Dan the Automator 21-08-2004 09:41

A Stoltzman to czasem nie Stefan? Stefan Stoltzman, fizyk? Prawo Stefana Stoltzmana?

Nightwalker 22-08-2004 22:01

Ja tam Lubie Romana Giertycha ;]
Jest antykomuchowy i byl przeciw uni europejskiej
(wystawila LPR swoich kandydatow do Parlamentu Europejskiego by jakos powalczyc o interes Polski)
Tylko sie zastanawiem czy reszta towarzystwa z LPR niejest zbytnimi fanatykami, ale jakbym mail glosowac To Albo PiS(precz z paradami![geje moga byc ale niech siedza cicho]) lub na LPR

Melabux_1 22-08-2004 22:18

:(

Lol nie no zara wyskocze przez okno <Zart> przecie mknie lubicie :P ale Lepper lol ma 5 głosów a Lato chyba 2 lol mówcie i piszcie posty na kogo zagłosowaliscie bo trace kontrole nad mózgiem LOL!!! :o

PageDown 23-08-2004 11:26

Lepper!!!On wygraywa jego teksty Rulez :P Czekam az zrobi jakis strajk.Niech walczy o wies polska!

Starkey 24-08-2004 19:58

A ja nie lubię rzadnego z w/w posłów. Uważam, iz wszyscy polscy politycy rządzą Naszym Krajem nie dbając o jego rozwój, o potrzeby obywateli, a przejmując się tylko tym ,, jak by tu ukraść z budżetu kasę dla siebie i ładnie sie wykręcić":(. Polska polityka jest godna pożałowania.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15.