Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Terus
(Post 973161)
Napewno na Candi jest wpizdu noobów nawet większe lvle. I na non-pvp jest ich zdecydowanie więcej niż na pvp.
btw. Gz 100lvl
|
Zgadzam się z tobą na Tym serverze każdy czuje się bezkarny i kradnie co popadnie.Shareży też mają tutaj wolną ręke przypuścmy 1 owner ma 16 lat a drugi 12-13. Ten co ma 12-13 prawdopobodnie na serverze pvp by padł jak by zgarneła go jakaś grupka pekerów. A na Serverze non-pvp to tylko exp i kradnięcie lootbagów, wbijanie sie na respa i tym podobne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rainok
(Post 973058)
Ty chlopcze myslisz ze non-pvp sa dla nubkow ? Jestes w wielkim bledzie, co prawda nie ma pkowania ale to nieznaczy ze same debile i lamusy tam graja .-.- Sam gram na non-pvp i jest mi z tym o wiele lepiej, gdy wiem ze zaden koles po zlym dniu nie odbierze mi zycia a co za tym idzie oszczedze na aolu i blessach :baby:
|
Większość graczy którzy grali/próbowali grać na non-pvp tak sądzą. Większość to uwaga cytuje "debile i lamusy" Grasz na non-pvp bo na pvp sobie nie radzisz co świadczy o tym cytat z twojej wypowiedzi "gdy wiem ze zaden koles po zlym dniu nie odbierze mi zycia a co za tym idzie oszczedze na aolu i blessach". Tą wypowiedzią niechciałbym nikogo urazić, za wszelkie niedogodności przepraszam.
@Topic
Film lajtowy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pozycja4
(Post 973194)
Gratz 100,gra z kolegami czy samemu sie meczyles?
|
Też bym chciał wiedzieć. Aczykolwiek wiadomo, że sie nie przyznasz choć jest jakaś szansa.
Pozdrawiam
Sowa.
|