![]() |
Kasowanie się map (i hotów).
Cholera! Nie rozumiem tego. Dlaczego od czasu do czasu mapy i hoty (i nawet ustawienia!) po prostu mi sie kasują? HA! Powiem nawet, że tylko część! Wstaje dzisiaj rano i patrze, 0 hotów i całe carlin skasowane, a okolice nad carlin już są! Wkurza mnie to i mam tak już z pół roku! Próbowałem coś zaradzić (zrobiłem reinstal XP, przeinstalowywałem Tibię...) Może ktoś ma podobny problem i może pomóc?
|
Mam czasami ten sam problem, niestety także nie wiem, co na to poradzić. Jeżeli skasuję Ci się mapa, na konsoli w tibii powinien wyświetlić się komunikat, w którym będzie widoczna nazwa mapy, która się skasowała. Wyszukujesz ten plik w folderze tibii i go kasujesz (u mnie jeżeli nie skasuję pliku, mapa kasuje się ponownie przy każdym uruchomieniu tibii).
Co do hotkeyów- nie wiem co na to poradzić. Może poprostu zreinstaluj tibie i skopiuj wszystkie odkryte mapy. |
Sprawdź czy plik Tibia.dat nie jest "tylko do odczytu".. ustawienia mogą się kasować przez to. A raczej nie zapisywać.
|
ja tez ta kmam robilem reinstale nbawet raz formata i nic,cly czas psize ze mapa not save...
|
A czy nikt nie kasuje ci tego??
moze ci ktos to kasuje np:bo rodzice ci nie pozwalaja grac to tylko przyklad :>
albo to wina tego ze wplikach jest zaznaczona opcja ,,tylko do odczytu" to nic dziwnego ale mozesz miec np zepsuty dysk twardy jak masz starego kompa ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |