![]() |
Rune provider- na czym to wlasciwie polega
Ja mam takie pytanko. Na czym polega runemakerstwo i rune providerstwo.
|
Rune makerstwo- Rune (runa) make (robic) czyli robienie run (lub runemaker- czlowiek, ktory robi runy)
Rune providerstow- Rune (runa) provide (zaopatrywac, dostarczac), czyli dostarczanie komus runek |
Tak jak powyżej .. ale można to zaprezentować od innej strony
Runemakerstwo - robienie run za kasę. Runeproviderstwo - dostarczanie runów komuś za darmo .. .. tak mi się wydaje :-) Tyriad |
Runemaker --- Niektórzy tworzą sobie tzw. RUNEMAKERA (np. knight'y) i czasami się na niego logują, żeby zrobić sobie runki, bez potrzeby kupowania ich od innych grrrrrraczy (miałł :P ). Czyli takie runy za darmo
A co do Runeprovider'a, to nie ejstem pewien |
Rune Provider - stały dostawca run za konkretną cenę, zazwyczaj jakiemuś h-lvlowi, który albo nie ma czasu na stworzenie swojego rune makera lub mu się poprostu nie chce a potrzebuje stałych dostaw run
|
Dzieki za rade. Co do runemakera nie bylem pewny wiec sie zapytalem,a o providerze nie wiedzilem nic :baby: .
|
Jeszcze raz dokładnie.
Runemaker-Char stworzony do robienia runek. Zazwyczaj Knighci czy też paladyni robią sobie uh makera/sd makera/hmm makera itp. aby przez mc (multi client) zarówno chodzić main charem na hunty jak i stale sie zaopatrywać bez żądnych wręcz kosztów w runki. Rune Provider-Provider to stały dostawca określonej liczby (zazwyczaj) plecaków run (również określonych z góry) za określonąwcześniej cene jednej i zawsze tej samej konkretnej osobie.Zazwyczaj cena run jest mniejsza niz gdybyśmy sprzedawali je "normalnie" jednak zazwyczaj to właśnie high levelowcy potrzebują taką sieć providerów,a do kaski za runki dorzucają protekcję. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |