![]() |
Sword czy Axe dla knighta?
Jaki typ broni jest lepszy dla knighta?
Fire axe ma więcej ataku niż bright sword (broń "na stałe"), a dragon lance ma więcej ataku niż giant sword (na "specjalne" okazje). Toporki są cięższe ale dla knighta to 20 oz. w tą czy w tą nie robi zbytniej różnicy... P.S Wydaje mi się, że taki temat już był ale wpisałem do "szukaj": "sword", "axe" i nie wyświetliło mi się nic na ten temat. Jednak jeżeli taki temat już istnieje to bardzo przepraszam wszytskich! |
Istnieje istnieje, szukaj dalej :p
|
Jest nom ale cóż jeśli chcesz osiągnąc 'Coś' i wiesz że na ciebie to stac to Axe...
@Sozemego Czemu zawsze wszyscy wysyłaja ich do 'szukaj' ja tez chce sie wykazac ;D |
Cytuj:
|
Preferuje swordy (na światach pvp), jako iż ice rapiery są bardzo przydatne do zabijania sorców ;pp fajne combo z exori i ice rapier.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bron sama nic nie zdziala, glupi gracz zawsze zostanie w tyle z expem, czego by nie wybral ... |
Club fighting?
Jak grasz na nowym servie to wybierz club,latwy do wylotowania....
Jak na starym to bierz sword. Z 16 lvl kup fs i zrub skile 50/50 mlvl 3-4 i jest spox i puzniej se poradziszB) |
Ekhm i tak SSC roxor xP
|
Ja jestem najetem i wale z aksa XD i jestem zadowolony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja majac skile 86/84, level 87 i sca mam best hita 268, koledzy ze skilami 90/85 108 level oraz 91/83 118 level z sovem maja odpowiednio 244 i 248 best hity. A roznicyw obronie nie widac bo wszyscy nosimy mms oraz dragi zadaja glowne obrazenia z gfb :) wiec sam sobie odpowiedz na pytanie co jest lepsze.
|
Moim zdaniem axe są lepsze od swordow bo dl na starszych swiatach jest nieco tanszy, fire axe ma o 2 ataku wiecej od bsa.
|
@up
uwierz mi ze duze hity wchodza rzadko i tak na prawde to to nie sa ich best hity bo ja na 92 skilla mam best hit z gsa 272 a na jakies liczmy 30h huntow walenia na trzeciego(poza tarcza) mialem jakies nie wiecej niz 10 hitow 250+ @topic wszystko zalezy 1. new server d lance 50lvl(bk) 70lvl quest f axe 60lvl quest albo demony na twardego(od 50 mozna biegac xD) gs 60lvl quest wczesniej mozna demony/behe(zycze szczescia xd) bs 45lvl quest 2. old server sov jest drozszy od sca(bo na servie zwykle wiekszosc uzywa axe) pzoatym axe ringi sa tansze od sword ringow no i sprawa ice rapierow... przydatne do combowania(2 knightow na 100lvlu 90 skillu moze zakrecic combo nawet w okolicach 900hp) ale tak ogolnie to gdybym jeszcze raz wybieral axe/sword wybralbym axe ;] a ja nadal nei rozumiem dlaczego ludzie biegaja z f axe/bsem... kiedy to ja ostatnio uzywalem bsa.... i nie mowcie mi o zarabianiu kasy bo mnie szlag trafi jak ja z gsem po 100k potrafilem na + wyciagac z guardow |
axy są dobre coś pomiędzy swordem i clubem - chcesz dobrze i szybko weź axe. ja mam obsidian lance wale po 30-50 na takich gownianych skilach jak 26/21. i walkirie tłukę. czyli bierz axe bo fajne. no i SCA!
|
Odp.
Cytuj:
Topic: Może i Dragon Lance ma troche więcej ataku od GSa ale GS ma dużo wiecej Defa od Dragon Lance, lecz już na wiekszy Lvl to SSCa, SoV+Ice Rapiery. Według mnie najlepsze są Swordy, może i SSCa lepsze od SoVa ale gorsze od Ice Rapierów. |
prawda jest taka swordy maja wiecj defa i mniej uh idzie a axe (na wyzszym lvl i dobrych skilach) ma wiecej ataku i jest skuteczniejszy. wybor nalezy do ciebie ;) (ja sam uzywam sworda)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |