![]() |
2 filmy jak pada Congreve i Hiatori
http://rapidshare.de/files/32148180/hiatori.avi
http://rapidshare.de/files/32146980/congreve.avi O to 2 krótkie filmy avi jak padają Congreve i Hiatori the Sorcerer. Nie sa zbyt dlugie ale myśle że to wystarczy, po prostu chcę pokazać jak łatwo można zabić wysokiego lvla sorca noob charami. Teraz niestety już tych akcji nie powtarzamy bo wszyscy na serwia już wiedzą i nam sie i tak nie udaje. Zabiliśmy tylko kilku 35 - 40 lvli ale nie nagrywalem nawet filmów. A jeszcze jdeno mianowicie loot: Congreve - nie pamietam dokladnie ale chyba okolo 3 bp uh, ze 4 bp manas, 20k w kasie, knight legi i jakies pojedyncze runy - sd explo gfb. Hiatori - okolo 8 bp manasow, kilka perel, 3k w kasie i chyba 2 bp ih. Enjoy i powtarzejcie nasze akcje na innych serwach! :D |
fajny filmik szybka akcja koles nawed nie wiedzial co sie dzieje
|
bardzo fajne keyloggery w WMV =]
|
key
Key nie sciagac 0o
|
up, 2x up -.-
OMG powiem tylko 1 nabby -.- pokaz mi skana z tych filmow nie masz o jaka szkoda prosze zrobilem go dla was -.-
http://img508.imageshack.us/my.php?i...ilmyavibm3.jpg |
@up
Czyzbys wspolpracowal z gosciem? Hmm...? Na twoim screenie jest napis 'film.avi' a filmy maja troche inna nazwe. Btw. Autor tematu -> data zalozenia? Dzis. |
-.-
to sa 2 filmy spakowalem je bo nie chcialo mi sie robic 2 scanow jesli mi nie wierzysz niech ktos inny scana zrobi -.- a nie odrazu piszecie keylogger!!!
udowodnij mi to ze te 2 pliki maja jakies wirusy |
No i plik na scrn jest spakowany Oo mniejsza oto - ja na kaspie moge ssac imam ochrone jakby co to sie odezwie ;p
|
@all up
zanim rzucicie bezpodstawne oskarzenia, najpierw przeskanujcie dany plik ;> Skanowalem na virustotal.com i czyste ;d. Sciagnalem jednak tylko ten pierwszy film @film o Hiatori Ladna akcja, ah ten mas sd atack ;d. W sumie 7mb, a film ok. 10 sec, eh. |
up
chociaz jeden madry czlowiek ktory pierw przeskanowal a potem pisze co i jak :]
|
Noobs
Podajcie powody czemu uważacie że są to keyloggery?? Jak narazie 29 razy sciagniety zostal film z hiatorim i 6 razy z congreve i jeśli ktoś został shakowany niech napisze!!
|
Cytuj:
Ktośtam jeszcze pisał coś takiego "Btw. autor posta data założenia - dziś" Mam tutaj już konto od dawna ale jakbym założył na nim filmy to wszyscy znali by mojego chara a nie chciałbym tego. |
Cytuj:
/\ /\ /\ /\ PLZZ NOOB !!!!! :baby: ... Hiatori gratz for you, nice macro "exura gran" :D pisałes ze h levele sorca mozna tez ubic, hmmm.... odkryłeś ameryke. Filmiki, ocena: 4/10 PS: nie ma tu zadnych keylogerów ani wirusów, ale moim zdaiem szkoda limitu na rapida ( jesli ktos nie ma neo itd..) zeby siciagac te filmy :), Kinolipokonujacek chłopcze jest cos takiego jak "edytuj" -.- |
Cytuj:
Przyjazny Druid? mhm moze nie. czekaj byl taki jeden Pugun Pogon Pogun cos takiego na Isarze.. Nawet raz mnie ubil.. Btw calkiem niedawno (ze 2 miechy temu) 2 noobcharow probowalo mnie ubic (34 master) tylko ze im sie combo nie zgralo;] <Pit son |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |