![]() |
E Wave Plx!
Jak Macie Dajcie Jakies Testy E Wave/ GEB / UE :D Wiem ze ja niedalem ale siestem knightem:] A Interesuja Mnie Wlasnie Te 3 Czary:p
Pozdrooffki :] |
Wiesz że takie tematy sa bez sensowne jak ktos bedzie chcial dac ss z e wave to je da a ty tylko bezsesnownego posta zrobiles i wogule jak bedzie robil takie tematy to na bank niedostaniesz plusa. A ode mnie dostajesz minusa, ale mysle ze taki minus cie czegos nauczy :)
|
Powiem tak, napisalem ze chcialbym zobaczyc takie czary, i czy moglby ktos dodawac, jakby dodawal juz posta z e wave to czy moglby dac go na moj temat, a ty dales mi bezsensownego minnusa. W tym momencie niezrozumialem cie, ty sie bawisz tym dawaniem plus/minus, ze masz jednego + to znaczy ze mozesz dawac kazdemu minusy. Jestes Smieszny.
Narazie |
Btw. Mieszkasz kolo mojego miasta :) Mam rodzine w Chodziezy :D
|
malutki prosze nie pisz bez sensownych tematow oraz postow !!!!!!!!
eh i co z tego ze jestes knightem ;p explozion mozesz uzywac na 6m lv i gfb mozesz na 3 chyba |
Gfb - 4 mlvl :P
|
Malutki wybierz taka opcnie ktura nazywa sie "SZUKAJ"i wpisz tam trzego potrzebujesz a jak ci nie znajdzie to poszukaj sam w dziale "zdiecie"lub "magia"
Prawda jest srebrem a milczenie złotem A dobro srebrem sie stało a kłamstwo z złotem zamieszkało |
Ej jesli to jest o zdjenaciach to w kazdym poscie powinny byc zjdencia a nie ty kogos prosic o zdjencia :miecz:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |