![]() |
Nice Trap
Filmik dla tych co nie odwiedzaja tibia.de Filmik :berserk: Zycze milego ogladania :miecz:
|
Link niedziała . Weś to jakoś napraw .
|
U mnie dziala ... sprobuj sciagnac pozniej ;)
|
moglby ktos pokrotce wyjasnic zasade dzialania tego teleportu?
|
No własnie o co w tym chodzi co jest za teleportem i skąd on ma Demon shielda to był jakiś Qest jak tak to jaki level trzeba mieć !!!! Wiem że na forum o qestach się nie mówi ale ten teleport jest dziwny ??CO JEST ZA TELEPORTEM !!!!!!???
|
To jest trap na securze, ten demon shield wypadl z 25 druida :berserk:
Nie wiem dokladnie na czym to polega bo filmik jest z tibia.de ;] ale pomysl niezly 8o Za teleportem bodajze 3-4 cyce(moze sie myle) |
Nie wiem dlaczego ale jak chce odtworzyc ten filmik to wyskakuje mi jakis błąd którego treść brzmi:"Debug assertion in line 163 of module "Container" failed. Please submit a detailed bugreport. The informationhas been saved in the file error.txt".Prosze o rade bo dzieje mi sie to w durzej mierze filmów. :(
|
@RE UP
A masz najnowsza wersje TibiCam ?? Jak tak to nie wiem dlaczego :( @RE DOWN Heh no coz ja znalazlem jest chyba 3 tematy nad moim TibiCam |
ok mam!!! thx
|
Quest spoling
Fajny filmik, a za teleportem jest pare cycków zaś działąnie teleportu jest owiane zakazem quest spolingu :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |