![]() |
Morgaroth pokonany!
Najpierw pierwszego orsha zabili. Teraz pierwszego morgarotha. Moze pierwszy ferumbras?
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11390 Hail titania! (Film nie moj) |
Niestety ale 1 Morgaroth został zabity na Aldorze :D
Tam około 17 bo jzu był topic na forum na tibia.com A na trimerze o 07:32 Your last visit in Tibia: 06. Sep 2006 22:12:13 CEST. Czyli po 22 Tak BTW Zgrana druzyna :D |
wie ktos jaki byl loot?
|
Moonlight Rod :D
edit: na Aldorze jak mnie pamięć nie myli. |
Szukałem juz w niejednym miejscu i nie wiem, jak sie sciąga z tibiacoms\? klikam na mirror i sie nic nie dzieje - uzywam firefoxa. Czasem sie cos sciagnie ale to zadnkosc a jak robie zapisz jako to sie sciaga tylko zamiast wlasciwej nazwy to jest numer i nie mozna tego odtworzyc ;/
|
Dupa a nie szukałeś.
http://i20.photobucket.com/albums/b2...2/sdsa2134.png |
nono a co to kurwa jest ten morgot bo dawno nie gralem?
|
Cytuj:
Maragoth- brat orshabaala troche silniejszy o 5000 hp i wypada z niuego native armor (arm 20) jak cos to na tibiawiki przeczytaj |
@up
taa.. rzeczywiscie MARAGOTH ;p @film niezly niezly ;P |
Na tibia.wiki.pl nie ma co zbytnio póki co patrzeć bo dodawane są tam bzdury przez jakiś dowcipnisiów.
|
Wszystko fajnie, ale macro jest nielegalne (patrz bloker) ; )
|
hahah seq ass lickerze ;<
@topic gratz |
Wow... spoko że juz nie gram bo bym też kiedyś tak latał :(
|
Cytuj:
Film jest takze na forum tibia.com @ edit: Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 18, gości: 32) Br? |
Cytuj:
………………………..,-~*’`—lllllll`*~,…………………………………… …………………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll—`*-,……………………………… ………………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,……………………………. ……………,-*lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll.\…………………………… ………….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\………………………….. …………..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-,……………………… …………...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(—`*,`,…………………….. …………….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..)……………………. ……………..\,-*`—,*`)…………,-~*`~.………….../…………………….. ……………...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\…………………….. ……………../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\…………………… …………….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)—`~,……………... …………….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-,…………. ……………/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...—```*~-,,,, …………...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\…….. …………….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…………..\…….. ……………….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…………\……. ……................f`-,………`-,/…*-,___,,-~*….,-*……|…`-,……….\…….. |
Cytuj:
Co do samego filmu "zabijanie mocnego potwora" to źle wykonany bardzo mało widać głównie jak siedzą piętro wyżej i chlają manaski a blocker piętro niżej luruje demony. Ten film mnie nie urzekł bo nawet loota nie pokazali. A te demony coraz mocniejsze zamiast wymyślać na siłe jakieś turecko-egipskie nazwy i dopasowywać je do outfitu demonów mógłby CipSoft stworzyć nowe mega-mocne potwory z innym wyglądam i normalną nazwą np. Phoenix lub coś takiego to znacznie urozmaiciłoby gre. |
@2up + @Ci co robią offtop nie związanym z filmem + @topic
Wyjdzcie z tąd a nie zaśmiecacie forum... Film bardzo mi sie podobał oby wiecej takich...;) Za 1 razem im nie wyszlo, ale za drugim tak... P.S. Ma ktoś moze film jak pokonali na aldorze morgarotha? |
Ja tam nie wdhzoce bo jeszcvze keyloegy albo co
|
Cytuj:
aff w sumie, po co karmic trolla... @top: ladny filmik, tylo jak by jeszcze pokazali loot :) |
j3b4n1 ;p czego oni nie zabiją? lool ;f
pozdro Seq~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |