Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   25 elder pkuje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93776)

jubilatki 07-09-2006 23:06

25 elder pkuje

bardzo ciekawy filmik z tibicam, polecam go obejrzec, jest naco popatrzec :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11399

wMw 08-09-2006 07:16

naprawde ladne PK ;) chociaz jestem tu nowy bo dopiero teraz zdecydowalem sie na posty na forum ale ogladam filmy juz od roku :P podobalo mi sie i oby takich wiecej filmow szczegolnie z suumonami xD

Zephi 08-09-2006 09:28

Najbardziej mnie rozbawil ten 33 knight. Po prostu owned xD Loocik ladny, koles inteligenty z dobrym pvp. Thats it!

Stefan Wichura 08-09-2006 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zephi (Post 978241)
Najbardziej mnie rozbawil ten 33 knight. Po prostu owned xD Loocik ladny, koles inteligenty z dobrym pvp. Thats it!

dobre pvp?? LoL toc te raz nie musisz meic dobrego pvp zebyw alic runami chyba dopiero zaczoles grac w tibie

-=DanieL=- 08-09-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura (Post 978296)
dobre pvp?? LoL toc te raz nie musisz meic dobrego pvp zebyw alic runami chyba dopiero zaczoles grac w tibie

Łał, chyba ty dopiero rozpoczełeś swoją przygode z tibią. Ten koleś poprostu wiedział kiedy walić tymi runami wkoncu jakoś zabił sorców. I ten koleś tak robił mędrku.

@topic

Film fajny, koleś mógł przewidzieć, że padnie i mógł na kamikaze wlecieć na gsa może by mu się udało przezyc. :)

Stefan Wichura 08-09-2006 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 978516)
Łał, chyba ty dopiero rozpoczełeś swoją przygode z tibią. Ten koleś poprostu wiedział kiedy walić tymi runami wkoncu jakoś zabił sorców. I ten koleś tak robił mędrku.

@topic

Film fajny, koleś mógł przewidzieć, że padnie i mógł na kamikaze wlecieć na gsa może by mu się udało przezyc. :)

no ciekawe czy by byl taki super master pvp i by wiedzial "keidy walic te runy" jakby bylo tak jak wczesniej przed update...

-=DanieL=- 08-09-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura (Post 978576)
no ciekawe czy by byl taki super master pvp i by wiedzial "keidy walic te runy" jakby bylo tak jak wczesniej przed update...

Jezu... Kiedy masz bota też go musisz umieć używać to też PO UPDATE wlicza się w pvp. To jak z UE chyba nie walisz go jak gość ma manashielda albo ma Green hp? Ten zjechal tego knighta do yellow i dopiero dał mu popalic z sd to znaczy, że ma dość dobre pvp a ty odrazu wysnuwasz wnioski, że "o nie po update nikt nie ma pvp! kazdy lata i napie*dala hotkeyami na pałe żeby zwastować runy! yeah!".

Stefan Wichura 08-09-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 978582)
Jezu... Kiedy masz bota też go musisz umieć używać to też PO UPDATE wlicza się w pvp. To jak z UE chyba nie walisz go jak gość ma manashielda albo ma Green hp? Ten zjechal tego knighta do yellow i dopiero dał mu popalic z sd to znaczy, że ma dość dobre pvp a ty odrazu wysnuwasz wnioski, że "o nie po update nikt nie ma pvp! kazdy lata i napie*dala hotkeyami na pałe żeby zwastować runy! yeah!".

xD niech ci bedzie xD

-=DanieL=- 08-09-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura (Post 979001)
xD niech ci bedzie xD

Podziwiam i doceniam, że umiesz przyznać się do błędu chyba jesteś 1 albo 2 takim użytkownikiem na forum którego spotkałem.

jubilatki 08-09-2006 23:01

gz dla stefan wichura !!! jest pierwszym uzytkownikem, ktory przyznal sie do bledu! gratki ;p :browar:

Lord Wlodek 08-09-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zephi (Post 978241)

Treaz nei ma dobrego pvp... sa tylko sprawne Bot'y i dobre hotkey'e ;P

@Topic
ładne

Arut 08-09-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jubilatki (Post 979291)
gz dla stefan wichura !!! jest pierwszym uzytkownikem, ktory przyznal sie do bledu! gratki ;p :browar:

po jaka cholere bezmyslnie powtarzasz to co powiedzial ktos wyzej?

@ film, gratz dla tego pana, widac ze jest naprawde doswiadczony

jubilatki 09-09-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arut (Post 979343)
po jaka cholere bezmyslnie powtarzasz to co powiedzial ktos wyzej?

po ładną <+ 10 znakuf>

Xoriex 09-09-2006 09:36

@Jubilatki tego kolesia co masz w avantarze to z nam z rl z widzenia raz byl u nas w cafe to taki noob easheuhasuheasuheasuheauh myslalem ze jebne z tego jak widzialem go potem w TV ^^! proGEJmer xddd

jubilatki 09-09-2006 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xoriex (Post 979525)
@Jubilatki tego kolesia co masz w avantarze to z nam z rl z widzenia raz byl u nas w cafe to taki noob easheuhasuheasuheasuheauh myslalem ze jebne z tego jak widzialem go potem w TV ^^! proGEJmer xddd

pozdruffffff go odemnie xD

"kolega jest akurat knightem to on akurat wali z tego z...... aksa, a ja jestem druidem i wale z "ruszczki"

przyjrzalem sie w ekranik tego kolegi i zauwazylem eq ;]

c armor, k legi, boh, vampire shield, fire axe( bo wali z aksa), royal helmet

na tym filmiku wylookasz http://video.google.pl/videoplay?doc...90&q=tvn+tibia

Szkut 09-09-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek (Post 979306)
Treaz nei ma dobrego pvp... sa tylko sprawne Bot'y i dobre hotkey'e ;P

@Topic
ładne

Ale tez trzeba umiec ich uzywac xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.