![]() |
Thunder Hammer
Czy gracze sprzedają Thunder Hammer? Po il mniejwięcej chodzi??:/
|
U Toma na roku idzie kupic za 40 gp , buahahhahahh th nie sprzedaja bo wylatuje tylko z orshabala i na niekturych światach chyba nawet nie ma th
|
ty chcialbys kupic th? ueheueheue -.- gz pomyslu ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wydaje mi się, że więcej niż 2.
Widziałem przynajmniej 2 na antice, 1 bodajże na eterni + na elysi ten z orsha. |
Ale odwagi chłopakowi ne brakuje:cup:
|
Buahahahah niezle ziomie
No nieźle sie popisales no nie no mistrzostwo :p myślisze że ktos taki skarp sprzeda ?? buahahhaha :D jak ktos to z orsha wylotuje to odrazy knigta bendzie robic zeby z cluba walil :D kapujesz oco chodzi ;)
Przepraszam za błedy ort. :cup: |
Nie, ale nie każdy wali z cluba ;> Jak ktoś wali ze sworda to raczej młotek mu się nie przyda.
I nie che kupić, nawet z cluba nei wale ;] pytam z ciekawości ;] |
a ja wale z clubuw i bym se chętnie kupił..... ale są dwa problemy:1) na naszym świecie (pandoria) chyba nie ma młotka;2) nie mam nawet 1/100 kasy na niego (jestem spłukany) xD
|
frei itenz plikz?:confused:
|
Czemu wy sie na niego wydzieracie? Przeciez on spytal sie tylko ile kosztowalby Thunder Hammer jesli ktos by go mial i chcialby go sprzedac...
Cytuj:
1. Pisze sie SKARB! (Powinni cie powiesic za prawe jajo, przez lewa nogawke do gory nogami na haku...) 2. Wylotuje? Pisze sie wylootuje. 3. Bendzie? Pisze sie bedzie. 4. "Ja jestem druidem i wale z rozdzki a kolega jak knajtem i wali z axa" (To jest do wyrazenia "z cluba walil") 5. Knigta? Pisze sie Knighta. 6. oco? Pisze sie o co. P.S: Przyjebalem sie do wszystkich bledow nawet tych "literowek". P.S2: Nie pisze polskich liter poniewaz... ich nie lubie. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co wy się ludzie tak na White Wolfa drzecie co?
On tylko chciał wiedzieć ile MÓGŁBY kosztować Thunder Hammer @edit: o kurczę, wyszło no to że napisałem to samo co Zephi <smile> Nie czytałem jednak tego co napisal wcześniej. |
lol no nie 5-9kk ?? lol jak SoV hodzi po 2000k kumasz ?? a Th hodzl by po 2000-3000k jak demon armor powinen po 700k ( mpa tyle chodzi ) a ze jest rare chodzi po 1,500k wiec tera Th chodzici bedzie po 2000-3000k (srednia cena)
|
Cytuj:
@up 2-3 Kk ? Wiesz ty ile na starszych swiatach jest sov'ow/sca/d-armow? Zasada jest prosta im wiecej rzeczy na servie tym przedmiot traci na wartosci prosteee. A jak jest raptem kilka Thunder Hammerow na WSZYSTKICH swiatach to sie nie dziw ze cena idzie od 5kk w gore ... |
Takowe mlotki Są 4 ;)
2 z orsha polecialy, 1 dostal Krin na Eterni (razem z golden Helmetem) za odnalezienie buga i 1 na antice jest ;) Nie smiejcie sie z niego bo moze beda sie z was smiac jak bedziecie o cos pytali sie na forum? ;o EDIT: Przypomnialo mi sie Ranking for Club Fighting on Eternia 1 Dagoth mckeening 103 2 Knight Scorpyon 100 3 Trysax 97 4 Highlander Legend 97 5 Ranmayasha 96 6 Krin 96 i nadodatek ten mlotek lezal u niego w domu ;) |
MI sie zdaje ze jeden tylko polecial z orscha ale moge sie mylic. Jka tka to sorry. Tak okolo 6kk w gore. Wg mnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |