![]() |
Pytanie na Temat Paladyna
Cześć wszystkim jestem nowy wlaśnie zrobiśem sobie konto na forum.
I mam takie pytanie odnośnie Paladyna, otóz czy czy warto shieldingować palem poniewaz nie ućywa on tarczy naogół i czy to coś wtedy wogóle daje jeśli jej nie nosi? Mam nadzieje że nie dostane upomnienia szukałem już podobnego tematu ale nie znalazłem takiego który rozwiał by moje wądpliwosci:) Pozdrawiam FaNaTyKo:evul: |
Oczywiście, Shielding jest bardzo potrzebny i przydatny Paladinowi. Gdy zostaniesz zaatakowany przez Knighta i założych Shielda z załóżmy 60 shieldingiem zadaje Ci on mierne hity i do tego od czasu do czasu... Gdy skończyły się bolty/strzały a musisz wyjsc z dosyć niebezpiecznego miejsca zakładasz shielda i jedziesz. Shielding sie przydaje i zauważ że już od 30-40 levelka ludzie noszą ze sobą tego dwarven/dragon shield.
|
A czy nie noszać tarczy Shielding palowi coś daje??
|
Cytuj:
|
Treń
Sam grałem palladynem i uwierz mi treń shielding żeby mniec jak najwyższy.:o
Zobaczysz jak cie spotka pk i załozyc tarcze przekonasz sie że twój trud nie poszedl na marne.;) ----------------------------------------------- Tibia jest jak narkotyk. Ale z goździkową dasz rade z nim zerwać ;) |
Cytuj:
No chyba, że ten pk jest druidem/sorcem :) Do tematu. Oczywiście, że opłaca się trenować shielding. Przydatny jest gdy goni nas pk - knight, ale ja ostatnio miałem taką sytuacje, że na demon huncie padł nam knight bez aol'a i to właśnie pall poszedł bloknąć demonka z yellow hp (dał rade :-) ) |
Podczas trenowania dista nalezy korzystac i, rzucajac spiry, podnosic wartosc shieldingu, glownie dlatego ze robimy to za darmo, wiec lepiej trenowac niz nie trenowac ( niezaleznie od tego czy bedziemy z tego korzystac ). Trenowanie shielding ot tak, zeby tylko byl wiekszy, korzystajac np z broni melee nie ma sensu.
|
Opłaca się trenować shielding powody podano wyżej. Shielding daje obrone tylko w wypadku założonej tarczy.
BTW Błędy celowe?? Jeśli nie to" pisze się otóż, a nie otóz. Noszać chyba nosić albo nosząc. Błedy typu literówki możesz sprawdzać na www.ortografia.pl. Mogła sie ci też przestawić klawiatura na tryb 469(niemieczki) jeśli tak to sorka |
nie ważne czy masz na sobie tarcze shield zawsze coś daje nawet jak nie masz go na sobie.
|
@up
litosci.... niedlugo zaczna chodzic plotki ze im wiekszy skill axe to tym lepiej lowisz ryby :+( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |