![]() |
16 druid zabija 35 sorca
filmik z tibicam. 16 drut zabija 35 sorca, calkiem niezly loot:)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11422 |
Noo ladne pk ;) Loot nawet, nawet :p Ladnie zabil tego kolesia, a jaka roznica lvli :p
PS A jaki mial mlvl :pp Pozdro |
OMG~!!!!!! dobre to bylo xD bardzo bardzo ladnie... na 16 levelu 50 mlevel :D trzeba byc dobrym ;p naprawde gratki ladne PK... ;]
|
LOL jaki mlvl.. widze ze duzo afkowania bylo ;p
GZ fraga ;) |
/\ up thx ze powiedziales spierniczyles niespodzianke affff ze takienaby musza jeszcze byc;P
@film no ladnie ladnie:D |
No ciekawe na czym on wbijal ten mlvl na exurze ? xD
|
Nudny film. Z takim mlvl to nie sztuka zabic. Zabij go na 16 lvlu z 16 mlvl to pogadamy. -.-
|
postac pewnie byla robiona przed upem soulowym. Ja na celescie mam chara 21 level i 51mlvl:P
|
OmG nice mlvl kolo ma xD. Nice pk i loot. Super akcja. Te combo rozdzka plus sd pod koniec jak sie skleil bylo fajne :P.
|
Po prostu gz !!!! i ten mlvl ;) tez bym chcial miec taki magiczny ;(
|
owned plx?
ten 35 sork to jakis noob, gdy ten 16 druid sqla wlaczyl to z wanda cisnac powinien go i exura gran puszczac po stracie 80 hp~ (wow raz sie uhnal -.-', inna sprawa jak nie mial mana i mf;p). ogolnie film ok ale sorc NAABZ PLX!!!!! --.--"" gz loot i mlvl \""/ |
Cytuj:
Lubie takich jak Ty."Z takim XX nie trudno zabic" To wbij takie XX to pogadamy.'To pogadamy'?O czym chciałbys z nim porozmawiać? |
Najs pretty najs
|
Cytuj:
Nie masz sie czym chwalic. Po pierwsze ofiara byla nOObem przez dwa wielkie "O" a po drugie z takim mlvlem to by nawet moja babcia zabila. Ocena - 3/10 A filmik dales tylko po to zeby sie pochwalic mlvlem? No gratz |
Zarąbisty mlvl i ładny frag. Film warty oglądnięcia, choćby dla tego mlvl`u :D
|
Cytuj:
|
lol
Djcie spokuj ten sorcer to jakis noob a mlvl stan ze kolega gra jeszcze od tgo czasu w tibie jak nie bylo souli :) PS nice lot :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@film-Wyzszosc duidow nad sorcami? ;) Tak na serio to gdyby nie jego giga mlvl to kupe by zdzialal (nie mowie juz o "entelygencji" naszego sorca-oczywista sprawa, ze ktos z IQ powyzej 50 nie dalby sie zabic w taki sposob). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |