![]() |
Pierwszy!
I oto mamy pierwszy setny level na Rookgaardzie.
Dokonał tego [CHAR]Sunrise[/CHAR] na świecie Antica. Wbił On lvl około godziny 16:33 dnia 08 IX 2006 (pt). |
eee...
Name: Sunrise Sex: male Profession: None Level: 99 World: Antica Residence: Rookgaard Jak narazie nadal ma 99lvl :) no ale moze na Tibia.com jeszcze tego 1lvl nie zaliczylo, tez tak kiedys mialem. |
Kit wciskasz. http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
Widać wyraźnie 99.Ale pewnie nie potrwa to długo(go go 100 lvl:cup: ) @up:sekundy :p |
Jest 100, sprawdźcie players online. ;)
|
Wg mnie Sunrise dokonala najwiekszego wyczynu w swiecie Tibi. Wbic 100 lvl na ROOKGARDZIE to jest na prawde cos !!!!!!!!!! Expic na trolach , orcach , minosach... 0mg wielkie Gz !!!!!
|
O KU**A ziomka po*****o ^^ ale go szanuje bo ja nie dalbym rady huncic na mino i skieletach i rotach jak opentany :D letyria ^^
|
:p
Bo nie patrzy się na tibia.com... Trzeba dać reloga by zmieniło lvl.
www.rookstat.com < tam sprawdzajcie. |
Nie ma co mówić... Po prostu wielkie GZ i RESPECT
|
Ja osobiscie pogratulowalem :)
17:19 Eliera [1]: gz 100lvl :) 17:19 Sunrise [100]: Thank you :)) |
Character Information
Name: Sunrise Sex: male Profession: None Level: 100 World: Antica Residence: Rookgaard House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Sep 24 2006 Guild membership: Nobody of the Order of the Light of Dawn Last login: Sep 08 2006, 16:03:25 CEST Comment: It might be a dream only... ... but I feel the Oracle has spoken to me, finally, after years of awaiting. I am a wood nymph. Hear the tingling of the tree's leaves... listen to their betraying sound, and follow me. Follow me into darkness... follow me deep, deep deep down, deeper than the abysmal grounds of your soul. I will not tell soon forgotten tales of the landscape I find there, but loot, and dive back up. Catch me, if you can. Your wood nymph, -- Sunrise :)) Account Status: Premium Account GZ... Nie wiem jak mozna wbic 15 milinow na orkach, minosach i rotach... |
Co prawda mało komu gratuluje nabicia jakiegokolwiek lvla, bo imo to nic wielkiego, ale tym razem muszę powiedzieć:
gz. |
Owacje na stojąco dla tego pana. 15694800exp to jest 392370rotów zakładając że rota bierze na ok. minutę zrobił ten lvl w 65395godz 2724,7 dni to jest 7,65 lat bez przerwy 8o 8o Go Go Go 200lvl :cup: :cup: :cup:
|
buehehehe ;)
to jak by na 50 lvl na 1 min rota ty se pomysl wienkszy lvl i skille wienc zabija szybciej:p B)
|
Cytuj:
Dodaj do tego czas na wylogowanie etc i wychodzi... dłuuuuuugi czas... ale kolo grał maks 5 lat ^^ ale to i tak qpa czasu... Gratz dla niego... Ciekawe czy zrobił ss'a jak ktos ma to niech wrzuci ;-) |
@up:
Ahaha... 5 lat? Dodaj około 1,5; prawie 2. |
Nono ja nas mainie na 122 mam juz Reitred. wiec podziwiam....
P.S:Ciekawe ile ma kasy ;P P.S2: And skills |
To jest prawdziwy wyczyn!!! CIPsoft powinien jego jakos nagrodzic :D!! np. jakies eq albo cos innego w tym rodzaju :D
/Danyth |
Sunrise expil na wolfach a nie rotach. Rot daje 40 expa i zabija go w minimum pol minuty, a wolf 18 i ma go na 1 hita. (gora 2 hity)
|
Bo ja wiem... Sunrise to bardzo arogancki, niesympatyczny, nieciekawy i uparty senior tutor... przynajmniej z mojego punktu widzenia. Lazi po rookgardzie, trapuje ludzi, i krzyczy, że mają hunta...
Chodziła nawet taka anegdotka, ktorej dokladnie nie pamietam... : Sunrise: Hello. The Oracle: Hello! Are you prepared to choose your destiny? Sunrise: y... The Oracle: IGNORED! Wiecie, może po prostu nikt mu nie powiedział, jak wyjsc z rooka ;) Niemniej... pogratulowac mozna. |
@up - Sunrise był na mane, lecz prawdopodobnie go wybijali i się wkurzył, więc został Rookstayerem.
Ale naprawdę......Sunrise ma cierpliwość. Teraz czekamy na Dziewiczy Instynkt/Rookguardian de'Bove ---Go go 100lvl :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |