![]() |
Nawet ciekawe ssy :) Ale nastepnym razem idzcie do mount sternum ;)
|
Mi też się bardzo spodobały te ss. Wysoki magic lvl jak na ten lvl ;P
|
Dziwne .. ?
Powiedzcie mi jedno ! Tam sa tylko 2 cyclopy ktore sie respownuja a was bylo
4 8o Wystarczy bloker i sorc albo druid .. :) / Ale was rozumie jestecie pewnie kumplami i chcieliscie poszalec :tongue: :p :p Ogolnie ssy sa ciekawe i dobrze opisane B) |
slabe te ss, rownie dobrze mogliscie zrobic ss z hunta na raty, nic ciekawego :P
|
Nice ale
Nice :D, ale jak ktoś pisał następnym razem wybierzcie się na góre cycków.
|
Mam pytanie jezeli jestescie kumple to dlaczego padl Maateuszek :P
Smieszne te ss w 3 osoby bic 1 cycka hrhr |
SSy - beznadzieja. Ot tez mi wyprawa na cyklopy, Tez mi nowosc. Moze zrobcie po 27 lv i idzcie z monkami na ghoule, haha. Albo expcie druidem/sorcem i palkiem na archerach, haha:D. Poprostu Temat do usuniecia, masz u mnie minusa, i to na tyle. Aha zrob wiekszy mlvl:) Ja na 19 lv mam 41 mlvl:]. Spodobalo mi sie jak podniecales sie jak zucales gfb, moze myslales ze to UE:p Niechce cie obrazac ale naprawde niewidze w tym nic specjalnego, moze jak bys zrobic SSy z cycopolis:]
|
@Dark Knight
Maateusz padl od Daamiana, myw szyscy na tym huncie to kumple z rl a Daamian sie wiecznie kluci z Maateuszem, a co do tego ze lalismy cycka 1 we 3 to tak dla zabawy, nudzilismy sie wiec poszlismy tam @Malutki :) No do ****y nedzy, ci na***ie kiedys s****isynu, my sie tam bawilismy, ****a jezeli sie nie podoba to po jakiego ***a sie wypowiadasz, a gfb zrobilem bo kumpel mi dal blanka i mialem many a w tym dniu zginolem to musialem jakos mlvl. nadrobic a chcialem powalic tez z czegos innego niz hmm, a ****a gdzie ty chciales zebysmy szli z takimi lvl.ami ****a na dragi albo na dl, ****a moze na gs, ****a a co do mlvl. to chcem tez expic a nie tak jak ty siedziec przed depo i robic te ***ane w dupe runy, ****a czy to tak trudno zrozumiec, ale ty oczywiscie najlepszy to ****a pewnie chhodzisz sam na dl'e na gs'y i dragii, ****a siekasz sd i pada, nie !?!?! |
hehe, smieszny ten huncik jest :p
za taki exp wypadajacy na 1 osobe to lepiej isc na dwarfy :P nastempnym razem polecam cmentarz na poh |
jeju noobish hunt ;/
hity z hmm nie przekraczaly chjyba 40 wiec niewiem co to za hunt :) porob troche lv i m lv ..... bo to niema sensu tracic runkow |
@up
Heh, nie wiem czemu noobish hunt powiedziales, nudzilismy sie wiec wybralismy sie na taki hunt ^^, no to byl pierwszy dzien zaczol ta postacia grac, dostalem ta postac i to byl pierwszy dzien, powtarzam jezszcze raz to byl pierwszy dzien kiedy zaczolem nia grac, moja winna ze miala taki lvl.:P??, teraz mam 15 (juz 3k expa do 16) i 26mlv. |
nie opłacało się expa też nie było ale czasem fajnie popatrzeć jak grupka lovlwli coś bije tylko ty sam mogłeś bić te cyce:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |