![]() |
Solo 56 RP vs 57 sorc
Zamieszczam tutaj moj film z solo.
Nie ma to jak czuby z Danubi.:) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11436 |
Teraz to co to za solo skoro sa rowne szanse i kazdy wali po hotkeyach >.< no ale gratki ;]
|
Widać tutaj jak potężny jest sorc :p
|
OMG ten sorc go mogl wczesniej wykonczyc-.-/
Noobek i tyle z exevo mort hur w sciane jebie |
Gdybys ty walczyl na smierc tez bys nie trafil z nerwow.
Tym bardziej ze bylo male pomieszczenie. Widac jak pufnely mu pare razy exury. P.S. Noobkiem nie jestem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najs
No ładnie ładnie :) Tylko trochę szybciej mogłeś go zabić, waląc SD, a nie 2x E wave w sciane ^^ No, ale potrafię zrozumieć, że to nerwy :)
Gratz :PP |
No filmik przyzwoity ale ten palek pvp nie grzeszył. Wiadomo że pall/knight będzie szedł na czas czyli na zużycie przez druta/sorcerera wszystkich run/mf. No niestety ten pallek dał się robić na - hmm/wand do żółtego i SD/mort. Ale nieźle kombinowałeś z tym mortem ponieważ jak wszyscy wiedzą mort hur zazwyczaj jest dużo silniejszy od SD. Graty i pzdr
|
hehehe...
hehehe.... niezle :p :p
Polecam filmik :) jest nizly ;) Przepraszam za błedy ort. :] |
gz
Filmik ładny, nieźle Ci poszło ale mogłeś to skończyć w 5 sek. Na żółtym grzejesz mu ue i lezy. No tylko pewnie zaliczyłbys niepotrzebnego unjusta.
Gz niezła celność z mortów jak na takie małe pomieszczenie. |
Nice solo style :D Mogłeś go już szybciej rozwalić waląc z sd.Tak sie umuwiliscie że loot bierze ten typ?
|
Cytuj:
|
not bad
walka mi sie opdobala, lubie takie walki, lecz mam nadzieje ze zauwazyles ze Lukster chcial uhnac Kaigera i nie wiem czy puzniej tego nie robil.
Tu był ten maly szczegulik który zauwazylem :) |
hmm
Cytuj:
|
Zwykly filmik potwierdzajacy wyzszosc sorca nad innymi profesjami i debilne niezbilansowanie profesji w tibii dzieki czemu sorc jest najsilniejszy
Nie wiem co mam teraz robic: gratulowac zabicia paladyna czy plakac nad glupota cipsoftu? :( |
A co to jest pvp w tibii po ostatnim up date? Wysoki level i umiejetnosc szybkiego naciskania hotkeyi? No i wystarczy byc sorcem, zeby miec "dobre pvp". Litosci.
RIP † PvP. |
Cytuj:
lol.. widac, ze wiesz co to pvp pvp to nie tylko strzelanie w ludzi, ale np. odpowiedni moment uzycia sd/exori/ue, tzn jest 100 ms i 100 ek, wiec ms z dobrym pvp nie bedzie jebal ue na green hp knighta, tylko zjedzie go do red hp i potem uderzy - czyli ta umiejetnosc rowniez zalicza sie do pvp. @topic nom, gratz solo, ale tam w pewnym momencie jak ten palek byl na black hp, nie wiem czemu nie dobiles z sd (chyba ze exhausted miales) i ten 80~ lvl, jego qmpel go uhnal chyba ;/ pozdr0 |
Cytuj:
@topic Gz fraga ;) |
mi sie wydaje ze palek mógł spokojnie wygrać z sorkiem bo jak wiadomo ma wiecej capa i może sporo boltow zabrac ze sobą i puki by je wszystkie wystrzelil to sorkowi by sie manasy skonczyly i tu juz lipa no ale jest kwestia ze palek musi do tego momentu niepaść.widzialem film gdzie 60pal vs 60 MASTER no i master przegral bo mu sie all pokończyło ale to zalezy duzo od miejsca gdzie się biją i też od umiejętności gracza kiedyś też się w to wliczało trafianie z runek ale oczywiście cipsoft rox ;p palek miał tu marne szanse bo było małe pomieszczenie i praktycznie cały czas dostawał z rożdzki inna sprawa by była np na pustyni bo pal by trzymał sorka na dystans i wtedy sork by mial o wiele ciężej
ale to MOJE zdanie ;p:D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |