Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Solo 56 RP vs 57 sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93906)

Machator 09-09-2006 07:56

Solo 56 RP vs 57 sorc

Zamieszczam tutaj moj film z solo.

Nie ma to jak czuby z Danubi.:)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11436

Pepike 09-09-2006 08:07

Teraz to co to za solo skoro sa rowne szanse i kazdy wali po hotkeyach >.< no ale gratki ;]

Hawai 09-09-2006 08:13

Widać tutaj jak potężny jest sorc :p

Kaed 09-09-2006 08:25

OMG ten sorc go mogl wczesniej wykonczyc-.-/
Noobek i tyle
z exevo mort hur
w sciane jebie

Machator 09-09-2006 08:31

Gdybys ty walczyl na smierc tez bys nie trafil z nerwow.

Tym bardziej ze bylo male pomieszczenie.

Widac jak pufnely mu pare razy exury.

P.S. Noobkiem nie jestem

Hawai 09-09-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaed (Post 979445)
Noobek i tyle
z exevo mort hur
w sciane jebie

Na ktorym otsie grasz że ciągle trafiasz z mort hur ? :geek:

jubilatki 09-09-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaed (Post 979445)
Noobek i tyle
z exevo mort hur
w sciane jebie

niewyzywaj od noobkow innych trolluchu. Chyba nigdy niebyles w takiej sytuacji, jak juz machator wyzej wspomnial, są nerwy i czasem z nerwow niemoza trafic. ja wiem ze na otsach niema takich nerwow.

Lazar 09-09-2006 09:41

Najs

No ładnie ładnie :) Tylko trochę szybciej mogłeś go zabić, waląc SD, a nie 2x E wave w sciane ^^ No, ale potrafię zrozumieć, że to nerwy :)

Gratz :PP

NinJa 09-09-2006 10:23

No filmik przyzwoity ale ten palek pvp nie grzeszył. Wiadomo że pall/knight będzie szedł na czas czyli na zużycie przez druta/sorcerera wszystkich run/mf. No niestety ten pallek dał się robić na - hmm/wand do żółtego i SD/mort. Ale nieźle kombinowałeś z tym mortem ponieważ jak wszyscy wiedzą mort hur zazwyczaj jest dużo silniejszy od SD. Graty i pzdr

Toffik 09-09-2006 10:43

hehehe...

hehehe.... niezle :p :p

Polecam filmik :) jest nizly ;)

Przepraszam za błedy ort. :]

DaNiO149 09-09-2006 10:45

gz

Filmik ładny, nieźle Ci poszło ale mogłeś to skończyć w 5 sek. Na żółtym grzejesz mu ue i lezy. No tylko pewnie zaliczyłbys niepotrzebnego unjusta.
Gz niezła celność z mortów jak na takie małe pomieszczenie.

Hessoleya 09-09-2006 11:07

Nice solo style :D Mogłeś go już szybciej rozwalić waląc z sd.Tak sie umuwiliscie że loot bierze ten typ?

Szkut 09-09-2006 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Machator (Post 979449)
Gdybys ty walczyl na smierc tez bys nie trafil z nerwow.

Tym bardziej ze bylo male pomieszczenie.

Widac jak pufnely mu pare razy exury.

P.S. Noobkiem nie jestem

zwlaszcza ze miales bohy i rs xd

Vorrior 09-09-2006 11:22

not bad

walka mi sie opdobala, lubie takie walki, lecz mam nadzieje ze zauwazyles ze Lukster chcial uhnac Kaigera i nie wiem czy puzniej tego nie robil.
Tu był ten maly szczegulik który zauwazylem :)

Vorrior 09-09-2006 11:25

hmm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149 (Post 979633)
Filmik ładny, nieźle Ci poszło ale mogłeś to skończyć w 5 sek. Na żółtym grzejesz mu ue i lezy. No tylko pewnie zaliczyłbys niepotrzebnego unjusta.

oki,chcialbym upszejmie Cię poprawić, mianowicie ue mozna uzywac od 60lvla oraz potrzebuje do tego Premmium Account. Pozatym niebardzo wszedl by unjust poniewaz palek zaatakowal pierwszy i mial Yellow skulla. to takie male 2 poprawki, pozdro :)

Sercselon 09-09-2006 11:50

Zwykly filmik potwierdzajacy wyzszosc sorca nad innymi profesjami i debilne niezbilansowanie profesji w tibii dzieki czemu sorc jest najsilniejszy

Nie wiem co mam teraz robic: gratulowac zabicia paladyna czy plakac nad glupota cipsoftu? :(

alienXX 09-09-2006 11:59

A co to jest pvp w tibii po ostatnim up date? Wysoki level i umiejetnosc szybkiego naciskania hotkeyi? No i wystarczy byc sorcem, zeby miec "dobre pvp". Litosci.
RIP † PvP.

DexteroO 09-09-2006 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alienXX (Post 979767)
A co to jest pvp w tibii po ostatnim up date? Wysoki level i umiejetnosc szybkiego naciskania hotkeyi? No i wystarczy byc sorcem, zeby miec "dobre pvp". Litosci.
RIP † PvP.

lol..
widac, ze wiesz co to pvp
pvp to nie tylko strzelanie w ludzi, ale np. odpowiedni moment uzycia sd/exori/ue, tzn jest 100 ms i 100 ek, wiec ms z dobrym pvp nie bedzie jebal ue na green hp knighta, tylko zjedzie go do red hp i potem uderzy - czyli ta umiejetnosc rowniez zalicza sie do pvp.

@topic
nom, gratz solo, ale tam w pewnym momencie jak ten palek byl na black hp, nie wiem czemu nie dobiles z sd (chyba ze exhausted miales) i ten 80~ lvl, jego qmpel go uhnal chyba ;/

pozdr0

Lithes 09-09-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaNiO149 (Post 979633)

Zauwaz, ze ow sorc mial 57 lev, a od niedawna UE dostepne jest od 60+, a nie od 34 lev ;)

@topic

Gz fraga ;)

viper555 09-09-2006 14:11

mi sie wydaje ze palek mógł spokojnie wygrać z sorkiem bo jak wiadomo ma wiecej capa i może sporo boltow zabrac ze sobą i puki by je wszystkie wystrzelil to sorkowi by sie manasy skonczyly i tu juz lipa no ale jest kwestia ze palek musi do tego momentu niepaść.widzialem film gdzie 60pal vs 60 MASTER no i master przegral bo mu sie all pokończyło ale to zalezy duzo od miejsca gdzie się biją i też od umiejętności gracza kiedyś też się w to wliczało trafianie z runek ale oczywiście cipsoft rox ;p palek miał tu marne szanse bo było małe pomieszczenie i praktycznie cały czas dostawał z rożdzki inna sprawa by była np na pustyni bo pal by trzymał sorka na dystans i wtedy sork by mial o wiele ciężej

ale to MOJE zdanie ;p:D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39.