![]() |
skille u knighta
mam małe pytanie pierwszy raz gram knightem i jakie skille mam zrobić by już NIE SKILLIĆ w przyszłości tylko prosze bez odpowiedzi "narazie 60/60 potem doskillujesz" mi właśnie o to chodzi by zrobić takie skille by puźniej już wogóle nie skillić bardzo prosze o odpowiedzi
|
Dla każdego gracza skile sa inaczej traktowane. Jedni majac 60/60 sa z siebie dumni a inni z 80/80 maja niedosyt i skiluja. Wszystko zależy głównie od ciebie i od tego czy chcesz sie meczyc patrzac w ekran jak zabijasz potworki. Zrób jakie uważasz i graj, bo gra jest dla Ciebie a nie TY dla gry ;)
|
To zalezy od miejsca siedzenia. Kiedys na 24lvl chcialem miec skile 80 zeby isc jak taran i nie skilowac na wieki wiekow, amen (skonczylo sie na 75 bo hack i nie odzyskalem konta). Teraz zrobilem nowego knighta, robie skile 65 i bede skilowac na biezaco (30lvl 70, 40lvl 80). To zalezy co chcesz robic. Ja poprzednio robilem te skile zeby kupic na wakacje pacca i nie skilowac, teraz robie je po to zeby pograc.
PS. Zeby zrobic dobre skile trzeba wiedziec po co robi się je, bo po ktoryms advance przyjdzie zwatpienie i znuzenie. PSS. Starczy 75. |
do 95/95
Dużo graczy gdy doskiluje do 95/95 na tym koncza (nawet high lvl muwie tu o 200 i 150:) )i chyba maja racje dalej juz nie ma co bo za duzo czasu to wszystko zajmie :) no chyba ze ci sie chce
paladyni zwykle robia gdzies tak do 105/80 ale to inna bajka :p Przpraszam za błedy ort. :] |
Cytuj:
|
Pallkowie nie skillują do skili 105 / 80 , jak mają 70 dist i xx shield tylko expią przy expieniu same skille idą .
|
eee no więc polecam zaczynanie z 80/80 i tyle w sumie wystarczy no chyba, że masz zadadki na h-lvla to 85/85 i masz spokój na "wieki wieków"Amen :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poza tym chłopie skilluj jak chcesz a dopiero na 40-45lvlu się martw o skille[ja na 40 miałem 80/80 i grało się Cool] bo wiesz na niskim lvlu można łatwo paśćod pk/lag itp a później czeka Cię nie lada odrabianie strat :P |
Ja doskiluje 80/80 na 40 lvl a potem oleje skile najwyzej potem jak mi sie zachce skilowac to troche poskiluje.;)
|
Najlepiej skillowac tak zeby na 100lvlu miec 90/85+ wiecej nie jest potrzebne :P wiec jak na tym 15lvlu bedziesz mial skille 75/75 to pewnie wystarczy
|
Czy na 15 levelu bedzie miec 65/65, 75/75 czy 85/85 expic bedzie tak samo. Roznica jest taka ze na pierwsze skille potrzebuje 60 godzin, na drugie 150 a na trzecie nieco ponad 500.
Skilluj maksymalnie do 65/65, do 70-80 levelu bedziesz mogl swobodnie szybko expic bez koniecznosci skillowania, wiecej pewnie nie wbijesz bo widac ze brak ci doswiadczenia, ewentualnie chwile potrenujesz jesli uznasz ze bedzie trzeba. |
Cytuj:
|
up@ Ale po co bic scaraby/guardy?
Elfy/dworce przy 65/65 exp leci bardzo ładnie. |
Pierniczycie.
Skille nie są najważniejsze. Różnicę widać dopiero przy jakimś 5-o punktowym ich zwiększeniu. Więc jak już skillować to na maksa, albo po prostu zrobić te 65/65 i się potem byczyć. Ważniejszy jest level i ilość HP. I oczywiście mlvl, 4 to podstawa. |
Jest jeszcze jedna opcja - trening do 50/50 i juz potem tylko exp. Taki wariant stosuja prawie wszyscy PG.
|
heh też moża ale MOJA droga najta wygląda tak:
od rooka doskillować do 50/50 exp do 15 lvla później 60/60 exp do 25 lvla doskillowac do 70/70 i dopiero na odlełym 40 lvlu zrobić to cholerne 80/80 i git a na 5lvlu już miałem po 81 więc nie aż tak źłe ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |