Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   n00b (100% ban) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9393)

Vicious Phoenix 19-08-2004 12:18

n00b (100% ban)

Oto przykład 100% n00ba, miejmy nadzieję, że wieści trafią szybko do GMów a koleś zostanie surowo ukarany (acc delete plz :D )
http://members.lycos.co.uk/elysiaste/Bepho1.gif
http://members.lycos.co.uk/elysiaste/Bepho2.gif
Ps. Sry za rozdzielczość i wielkość rysunków ale chciałem pozostawić tekst czytelny. :(

Shardzik 19-08-2004 12:31

Fajnie,tylko po 1.To dział grafik, więc powinieneś dac to gdzie indziej....
po 2.Napewno żaden GMnie przeczyta tego posta, chyba że jeden modek co jest GMem:D,ale chyba modki nei bendom chcieli interweniowac, ponieważ duzo jest takich "noobów",a na programach na pewno sa keyloggery,ect.
, taka osoba to nie noob,tylko oszust jezeli chcesz dowiedziec kto to jest noob to prosze przeczytaj artykuł WszechStronnego, urla nie che mi sie dawać:P
więc niepotrzebnie dodałeś te screeny(przynajmniej do tego działu)
Pozdrawiam

Vicious Phoenix 19-08-2004 12:34

Dobra skoro nie n00b to powiedzmy "osoba która nie robi zbyt mądrych rzeczy", a co do GMów wcale nie muszą czytać forum, wystarczy, że ktoś da raport lub jakiś GM to wylooka.

Genesis 007 19-08-2004 15:44

Dzisiaj na "Trade" też widziałem ogłoszenie. Więc chyba to się zdarzyło na Antice. Nie wiem. ;) Może koleś miał wiele postaci i na rżnych światach wygłaszał te bzdury.
Ale masz racje że powininni go zbannować

Volficzek 19-08-2004 16:34

Na hibernie też widziałem oraz na aurere...

Artemis Do'Urden 19-08-2004 18:32

a u mnie oglaszal jakis n00bek strone gdzie mozna bylo dostac darmowgo test pacc
ja glupi na to wszedlem bo od dawna marze o pacc i zalogowalem sie (pass i numer) potem w tibii mialem dwa kicki za 2 razem nie moglem sie juz l;ognac i zostalem hackniety i to sie dzialo na azurze

Vicious Phoenix 19-08-2004 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artemis Do'Urden
a u mnie oglaszal jakis n00bek strone gdzie mozna bylo dostac darmowgo test pacc
ja glupi na to wszedlem bo od dawna marze o pacc i zalogowalem sie (pass i numer) potem w tibii mialem dwa kicki za 2 razem nie moglem sie juz l;ognac i zostalem hackniety i to sie dzialo na azurze

Przykro mi z twojego powodu, jednakże est w tym spora część twojej winy, powinieneś wiedzieć, że nie powinno się nigdzie wpisywać swojego ACC i PASS poza klientem i oficjalna stroną Tibii.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genesis 007
Dzisiaj na "Trade" też widziałem ogłoszenie. Więc chyba to się zdarzyło na Antice. Nie wiem. Może koleś miał wiele postaci i na rżnych światach wygłaszał te bzdury.
Ale masz racje że powininni go zbannować

Tak, to było na Antice, jakiś 2 lvlowiec to krzyczał, wstyd, sądząc po linku domyślam się, że Polak, wstyd że nasi rodacy wygadują takie bzdury :(

Wufei 17-09-2004 18:35

omg macie sie czym podniecać to codzienność ... a ty co (jak ty tam twórca tego tematu) obrońca wdów i sierot??? to jest normalne i nie ma sie czym podniecać

btw.. z tego co wylookałem to wiekszość tego shitu (linki) rozsyłają polacy ... me plx i jak polaków za noobów nie mieć (nie wszystkich) huh

morphy 17-09-2004 21:03

to ja podam ptrwdziwy przyklad (z danubi) (pawetor 50 royal) dostal UWAG na swojego maila takom wiadomosc ze wygral pacca w jakims konkursie teraz musi dac swojego acc i dostaje pacc (ziomek podawal sie nawet za gm)

Shinoda 17-09-2004 21:43

A jednak n00bek Bepho ma bana xD :P "Banished: until September 18, 2004, 7:38 pm because of off-topic advertisement" pisze na tibi.com ;)

Khan 17-09-2004 22:08

Problem w tym, że od Wielkiego Wybuchu, lub Potopu, tudzież Trzeciej Wojny, albo jak tam kto woli - GM nigdy nie są online jak są potrzebni. Wogle bardzo rzadko są. Nie interesują sie juz swoim malym swiatkiem. Więc raczej takie bandyty pozostają bezwinne.

(jest taki wyraz jak 'bezwinne' wogle?)

Kanarmaster 17-09-2004 22:30

bezwinne to nie wiem ale "wogle" to na pewno nie ma =]a tak na marginesie mi pisali zebym wlazl na stronke i sciagnal filmik{filmik a rozszerzenie ***** mial ;p} ... czy przez takie cos moge miec hacka... ?

Paladyneczek (hiberna) 17-09-2004 22:34

widzialem takiego faceta na rl w c@fe:
ja kulturalnie se ciupie tibie a on pyta sie jakie mam skille
ja mu mowie i sie go pytam czy gral lub gra w tibie a on mowie ze nie tyle co gral lecz hackowal duze ryby takie 40-100 lvl mowil ze hackna sekatora hyba 100 knight na ruberce poprzez to ze sekator wszedl na jego strone i w tym samym czasiegral w tibie i wirus ktory byl na danym linku wyslal wszystkie dane postaci sekatora nie bede sie juz rozpisywal i szczegolowo omawial bo jesce banana dostane... :p

se mysle no to mam po postaci ... ale mowil ze juz przestal znam go juz troche i nawte spoko gosc :tongue:

Paladyneczek (hiberna) 17-09-2004 22:35

a wiec jak ktos podaje jakis link na ktorym jest dotakowy program albo cos takiego do tibii to nie whodz!!!! X(

]v[ichal 17-09-2004 23:11

Cytuj:

21:19 Rejufel: referion
21:19 Referion: Shut up plx?
21:19 Kraven-Death Dealer: no wants to go there
21:19 Rejufel: they cant do shit
21:19 Kuzio Mystic: commynity
21:19 Kuzio Mystic: lol
21:19 Kuzio Mystic: stupid-hacker
21:19 Referion: They can rejufel :P
21:20 Rejufel: no
21:20 Rejufel: its his website
21:20 Rejufel: they cant do anything
21:20 Kraven-Death Dealer: im gunna yell in rook its a hacker website
21:20 Gabriel Of Capricornius: aff shut up hacker
21:20 Gabriel Of Capricornius: u are idiot
21:20 GM Faerin on Aurea: Or I could just ban him? 21:21 Account of player Serbe De'Hero banished.
21:20 Referion: Yay!
21:20 Rejufel: haha
21:20 Referion: I luv ya ^-^
21:20 Konnradd: ncei
21:20 Rejufel: thats always fun
21:20 Gabriel Of Capricornius: YES
21:20 Konnradd: nice*
21:20 Kuzio Mystic: Thanks Faerin
21:20 Kuzio Mystic: ^.-
21:20 Rejufel: faerin
21:20 GM Faerin on Aurea: Among with all others who is posting such silly links ;)
21:20 Referion: <kiss> ^.-
21:20 Rejufel: such evul
21:20 Rejufel: -.-
21:20 Kraven-Death Dealer: Serbe De'Hero: http://home.no/reebowcommynity/ <----Tibia GG with light Hack, Mc, Auto Fishing is now out public!......................dont go its a hackerwebsite!!!!!!!
plx plx!
takie cos to normalka na kazdym swiecie , szkoda czasu i miejsca na serwie :P

traczuu 18-09-2004 08:14

Nie róbcie wielkiej afery.... Jak ludzie chcą tego używać to prosze bardzo,ale potem będą mogli mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie o to, że im schakowali postać:-/ Wszyscy ludzie wiedzą, że używa się tego na własną odpowiedzialność i tyle....tylko idioci będą to ściągać..:/

traczuu 18-09-2004 08:20

LOL, przepraszam, przez przypadek dodałem 2 posty, jak się da to skasujcie ten, PLX

limenu 18-09-2004 08:33

szczerze...to ma nawet swoje zalety i jest porzyteczne na swój sposób(jak ospa przed wynalezieniem szczepionki XD)
Gdyż takie o to stronki "oczyszczają" tibie z n00bów i newbie, chociaż newbie szkoda, bo niczym nie zawinili.
Trzeba się dopatrywać dobrych stron tego wszystkiego......ale hakerstwo zawsze było, jest i będzie syfem.
Bez obrazy, ale jak ktoś wypisuje na czyjejś stronie swój acc i pass to nie jest haknięcie, to jest(że się tak wyraże...ocenzurowanie ;P) debi**zm.

To tak samo jak by ktoś dał ogłoszenie "daj mi numer i hasło konta bankowego a dam ci 1.000.000 $" albo "zaistaluj to na kompie, na pewno nie porzałujesz".

Sir Patologia 18-09-2004 09:19

Kiedyś jeszcze jak byłem newbie (chodz po częsci wciąż jestem:)), miałem postać Wilk. Jakiś kolo mi mówił, że jak mu dam Acc i Pass to mi wyśle Tibia Extra Golden Helmet. Ja głupi uwirzyłem chodz nie od razu i mu podałem. Dobrze, że mialem Pacca dałem Rec-Keya i BYE.

Mister 30-11-2005 18:36

codzieność

wy myslicie ze ja niemam tibie gg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09.