![]() |
n00b (100% ban)
Oto przykład 100% n00ba, miejmy nadzieję, że wieści trafią szybko do GMów a koleś zostanie surowo ukarany (acc delete plz :D )
http://members.lycos.co.uk/elysiaste/Bepho1.gif http://members.lycos.co.uk/elysiaste/Bepho2.gif Ps. Sry za rozdzielczość i wielkość rysunków ale chciałem pozostawić tekst czytelny. :( |
Fajnie,tylko po 1.To dział grafik, więc powinieneś dac to gdzie indziej....
po 2.Napewno żaden GMnie przeczyta tego posta, chyba że jeden modek co jest GMem:D,ale chyba modki nei bendom chcieli interweniowac, ponieważ duzo jest takich "noobów",a na programach na pewno sa keyloggery,ect. , taka osoba to nie noob,tylko oszust jezeli chcesz dowiedziec kto to jest noob to prosze przeczytaj artykuł WszechStronnego, urla nie che mi sie dawać:P więc niepotrzebnie dodałeś te screeny(przynajmniej do tego działu) Pozdrawiam |
Dobra skoro nie n00b to powiedzmy "osoba która nie robi zbyt mądrych rzeczy", a co do GMów wcale nie muszą czytać forum, wystarczy, że ktoś da raport lub jakiś GM to wylooka.
|
Dzisiaj na "Trade" też widziałem ogłoszenie. Więc chyba to się zdarzyło na Antice. Nie wiem. ;) Może koleś miał wiele postaci i na rżnych światach wygłaszał te bzdury.
Ale masz racje że powininni go zbannować |
Na hibernie też widziałem oraz na aurere...
|
a u mnie oglaszal jakis n00bek strone gdzie mozna bylo dostac darmowgo test pacc
ja glupi na to wszedlem bo od dawna marze o pacc i zalogowalem sie (pass i numer) potem w tibii mialem dwa kicki za 2 razem nie moglem sie juz l;ognac i zostalem hackniety i to sie dzialo na azurze |
Cytuj:
Cytuj:
|
omg macie sie czym podniecać to codzienność ... a ty co (jak ty tam twórca tego tematu) obrońca wdów i sierot??? to jest normalne i nie ma sie czym podniecać
btw.. z tego co wylookałem to wiekszość tego shitu (linki) rozsyłają polacy ... me plx i jak polaków za noobów nie mieć (nie wszystkich) huh |
to ja podam ptrwdziwy przyklad (z danubi) (pawetor 50 royal) dostal UWAG na swojego maila takom wiadomosc ze wygral pacca w jakims konkursie teraz musi dac swojego acc i dostaje pacc (ziomek podawal sie nawet za gm)
|
A jednak n00bek Bepho ma bana xD :P "Banished: until September 18, 2004, 7:38 pm because of off-topic advertisement" pisze na tibi.com ;)
|
Problem w tym, że od Wielkiego Wybuchu, lub Potopu, tudzież Trzeciej Wojny, albo jak tam kto woli - GM nigdy nie są online jak są potrzebni. Wogle bardzo rzadko są. Nie interesują sie juz swoim malym swiatkiem. Więc raczej takie bandyty pozostają bezwinne.
(jest taki wyraz jak 'bezwinne' wogle?) |
bezwinne to nie wiem ale "wogle" to na pewno nie ma =]a tak na marginesie mi pisali zebym wlazl na stronke i sciagnal filmik{filmik a rozszerzenie ***** mial ;p} ... czy przez takie cos moge miec hacka... ?
|
widzialem takiego faceta na rl w c@fe:
ja kulturalnie se ciupie tibie a on pyta sie jakie mam skille ja mu mowie i sie go pytam czy gral lub gra w tibie a on mowie ze nie tyle co gral lecz hackowal duze ryby takie 40-100 lvl mowil ze hackna sekatora hyba 100 knight na ruberce poprzez to ze sekator wszedl na jego strone i w tym samym czasiegral w tibie i wirus ktory byl na danym linku wyslal wszystkie dane postaci sekatora nie bede sie juz rozpisywal i szczegolowo omawial bo jesce banana dostane... :p se mysle no to mam po postaci ... ale mowil ze juz przestal znam go juz troche i nawte spoko gosc :tongue: |
a wiec jak ktos podaje jakis link na ktorym jest dotakowy program albo cos takiego do tibii to nie whodz!!!! X(
|
Cytuj:
takie cos to normalka na kazdym swiecie , szkoda czasu i miejsca na serwie :P |
Nie róbcie wielkiej afery.... Jak ludzie chcą tego używać to prosze bardzo,ale potem będą mogli mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie o to, że im schakowali postać:-/ Wszyscy ludzie wiedzą, że używa się tego na własną odpowiedzialność i tyle....tylko idioci będą to ściągać..:/
|
LOL, przepraszam, przez przypadek dodałem 2 posty, jak się da to skasujcie ten, PLX
|
szczerze...to ma nawet swoje zalety i jest porzyteczne na swój sposób(jak ospa przed wynalezieniem szczepionki XD)
Gdyż takie o to stronki "oczyszczają" tibie z n00bów i newbie, chociaż newbie szkoda, bo niczym nie zawinili. Trzeba się dopatrywać dobrych stron tego wszystkiego......ale hakerstwo zawsze było, jest i będzie syfem. Bez obrazy, ale jak ktoś wypisuje na czyjejś stronie swój acc i pass to nie jest haknięcie, to jest(że się tak wyraże...ocenzurowanie ;P) debi**zm. To tak samo jak by ktoś dał ogłoszenie "daj mi numer i hasło konta bankowego a dam ci 1.000.000 $" albo "zaistaluj to na kompie, na pewno nie porzałujesz". |
Kiedyś jeszcze jak byłem newbie (chodz po częsci wciąż jestem:)), miałem postać Wilk. Jakiś kolo mi mówił, że jak mu dam Acc i Pass to mi wyśle Tibia Extra Golden Helmet. Ja głupi uwirzyłem chodz nie od razu i mu podałem. Dobrze, że mialem Pacca dałem Rec-Keya i BYE.
|
codzieność
wy myslicie ze ja niemam tibie gg
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |