![]() |
Mało, stara trawa i stare oufity. Narazie nie oceniam bo prolog, ale radze ci, popraw sie!
PS. First!!!!!!!oneoneonejedenjedenjedenrazrazraz |
Dosyć dobre, dobra fabuła, ale mi nie pasują outfity z poradników i w ogóle stare outy;(. jak taka będzie 1 część todaję 2/10.
|
Outy z poradników, ponieważ śpieszyłem się (brat chciał) następnym razem all będzie git :) ale Outy będą z 7.6 bo wole te :) Ale fajnie że wam się fabuła podoba :).
|
A moim zdaniem stare outy są "oryginalne" jak na te czasy kiedy wszyscy bedą robić fake z coraz nowszymi. W sumie szkoda że przerobili pacc maga a facc maga to tylko mu może grafikę włosków podkręcili -.- . Narazie nie oceniam bo za krótkie.
|
Cytuj:
@Topic: 2 obrazki to za mało nawet jak na prolog, pozatym sporo błędów ortograficznych. 1/10 za chęci... |
@up:
Zgadzam sie: fabuły tu brak :/ @topic: Stare outfity nie są tak straszne jak trawa więć moga być =] Ale jak już bedziesz dalej robić to sie postaraj i zrób więcej niż 2 obrazki -.- |
Wrrrrr......
Cytuj:
|
@up
Co z tego, że brat chciał do kompa? Trzeba było mu dać, a potem poprawić i dopiero dać na forum -.-" Lepiej zrób szybko next part, a jak będzie fajne to pewnie wszyscy ci wszystko wybaczą :p |
Gz
Gz Niedopatrzyłem sie żadnych błedów Rub dalej zaczyna sie ciekawie!Nic nieszkodzi ze stara trawa ... nic nieszkodzi ze stare outfity.. a może poprostu on chce zrobic fake z tibi 7.7 lub z 7.71? Tylko jedno pytanie,co sie z nimi stało komputer ich wciągnoł do swiata tibi? ;D
|
Jak ja nie lubię fake'ów na odwal.
Cytuj:
Błędów narazie nie widzę, ale to dopiero 3 obrazki. Trawa mi się nie podoba, nowa jest lepsza, nie czepiam się outfitów dlatego, że są stare, też ję wolę. Ale mógłbyś zrobić swoje, było by o wiele lepiej, narazie nie oceniam, poczekam na wiecej |
3 obrazki to zamało żeby powiedzieć coś kolwiek o faku
PS. ja też mam Dysortografie(blendziki w pisofni fielu wylazuw) oraz Dysgrafie(Maaśgane znaczków zamiast liter] i staram się jak najmniej błędów robić @down to nie było trudne to spostrzeżenia |
@up Ja też się staram nie robić błędów :P
1 częśc jutro powinna być :) mam nadzieje że się nie obrazicie jaq będą na razie takie sam outy ( z poradnika ) do czasu aż nie zrobie własnych :P Cytuj:
|
Zrub dalej to powiem czy fajne czy nie.O.K.??
|
Nic nie zrozumiałem ze zdania "Jacys ludzie zaniose ich do wioski"...
Chyba ci chodziło o "O, jacyś ludzie, zaniosę ich do wioski" A nastepny SS już stoją i "0.o gdzie jesteśmy?!?!?!?!oneonerazrazrazjedenjeden" OmG... Bez sensu... |
Cytuj:
A co do błędów Krzysiek po oberwaniu od wyroczni miał red hp a potem pełne jak to możliwe?? Cytuj:
|
@Ivanek
A kto ci pozwolił mnie dać na członka drużyny? :p Dobra, niech będzie, ale KONIECZNIE daj mnie na maga :D |
@up sry zapomniałem spytać :P
@2x UP ok jestes 5 czlonkiem druzynki :) Juz robie nastepne czesci..... |
Hahaha Ale Fart!
@Ivanek czytasz w moich myslach wysłałem ci wiadomosc ze chcialbym byc w fake ;D
Edit: Bende miec podniete ze jestem w fake ;P:P 2xEdit:Ooo Awiec Jestem pallem :P tylko popracuj troszenke nad moim lukiem tzn zeby ognie byly z dwóch stron! |
jaa ja chce byc kolejnym czlonkiem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |