![]() |
!!!pytanko!!!
Hej, jestem nowy na tibi gram od tygodnia wlasnie przenioslem sie na maina chcialem sobie kupic jakis dobry sprzet, otwieram trade a tam widze jakies dziwne ceny 1K,2K,3K itp. Chcialbym aby ktos mi wyjasnil ile to jest 1k, 100gp czy 1000gp. Wiem ze to bardzo glupie pytanie ale z gory dzieki.
|
hehe 1k to jest skrot od 1000 (tysiaca) zeby bylo latwiej tak samo jest z 2k 3k 4k itp. itd. to sa tysiace :D jesli ci pomoglem plose o punkicik do reputy :D B)
|
1k = 1000 gp
Czyli Tysiąc , A jesli chodi o eq to zalerzy ile masz kasy , jesli masz 2k to se kup p seta i jakis helm , a jesli masz malo chodz ze scale armor , chail legs , dark helmet |
Mały offtopic
Ja miałem taką jedną 'przygodę' z K'emami (:D) :
Moim pierwszym charem gdy miałem 9lvl chwaliłem się wszystkim, że mam 10k gp. Jak się nie cieszyłem... już miałem kupować super rzeczy, jak ktoś mi powiedział, że K to nie 100gp tylko 1000gp :) |
Cytuj:
to zawiedziony mówię "u offer" a on mi wywalił jakąś kosmiczną cenę 40k (czy coś koło tego, niemam pamięci do liczb) :D Powiedziałem grzecznie "bye" a on mi na dowidzenia powiedział "n00b" :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |