![]() |
Life crystale na life ringi.
Czytałem w poradnikach, " Robienie run z life ringiem " czy ciś takiego :] i znalazłem tekst:
" można rownież zamienić life crystale na life ringi w Thais" Ale gdzie? U jakiego npc? Prosze o odpowiedz. Mam bp life crystali to bede mial bp life ringów!! :evul: :cup: |
pezykro mi ale nie będziesz miał, przynajmniej na razie. Po 1: Gdybym ci powiedział, to byłby to QS, a tego na tym forum się nie toleruje. Po 2:Nawet jakbym mógł to i tak bym ci nie powiedział. im mniej osób o tym wie tym lepiej :P
|
Mozna owszem, ale nie dowiesz sie gdzie a napewno nie tutaj.
|
Nie można na forum zdradzać takich sekrtnych sekretów
|
Wystarczy poszukać troche na internecie albo popytać kolegów. Teraz i tak zdecydowanie za dużo osób to wie
|
ale tajemnica wystarczy pogadać z NPC Chester Kahs w thais i już masz zamieniony life crystal na ringa -.-.
|
@up
no jendak nie do konca... |
KRUCA FUKS! nie podawajcie mu wszystkiego na tacy! Niech sam trochę pokombinuje!X(
|
po 1 to nie jest quest durnie
po 2 jeden life crystal za 1 life ringa po 3 szuakj tego na tibia.org.pl po 4 pierw szuakj na forum tutaj tego albo na tibi.org.pl TO nie jest quest robilem to juz z 3 razy i jakos wymieniam caly czas jak mam life crystale |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Emilok: WTF?! O co chodzi?!
Sry za off topa |
Cytuj:
@Edit Cytuj:
U Seymora (na Rooko) jest rat quest. |
ehh to moze i jest quest, ale wielokrotnego uzycia :]
tak wogole to takich podobnych opcji jest duzo, np. chazard w venore lub wyscigi psow w venore. na chazardzie z 300 gp raz zarobilem 4k :D |
"rat quest"?
Jeśli to jest quest to moge wam podać "exchange mace for 30 gp quest" -.- |
Cytuj:
|
Idziesz na wschód od zamku pierwszy budynek przy murze, na parterze znajduje się Harkath Bloodblade, a koles o którego ci chodzi jest na I piętrze.
|
Cytuj:
co trzeba do niego powiedziec zeby zmienic life crystal na life ring????? |
To już by był QS.
Fraxodin: To napewno jest quest, quest nie polega tylko na zabijaniu potworów strzegących skrzynki z nagrodą! |
To niebył by QS, ponieważ wymienianie rzeczy to nie qest -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |