Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   ...:::Zycie Nero Smiths i Pawel Jaworzno :::... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93959)

roen_kaj 09-09-2006 14:54

...:::Zycie Nero Smiths i Pawel Jaworzno :::...

Witam!! jest to temat poswiecony postacia : moja i mojego kuzyna znajdziecie tu ss-y naszych postaci i nei tylko:P

Adamsik 09-09-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roen_kaj (Post 980053)
znajdziecie tu ss-y naszych postaci i nei tylko:P

Jakos nie znalazlem 0.o

roen_kaj 09-09-2006 15:00

...........:::::::::.................

Ufocznik 09-09-2006 16:32

na moje to mocno 'do kitu' te screeny, ulozyc napis "lol" z parceli, polozyc bolta na trupie draga i powiedziec ze to gowno, albo zagrodzic kilkoma parcelami roty to kazden jeden umie

roen_kaj 09-09-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 980238)
na moje to mocno 'do kitu' te screeny, ulozyc napis "lol" z parceli, polozyc bolta na trupie draga i powiedziec ze to gowno, albo zagrodzic kilkoma parcelami roty to kazden jeden umie

Nie podoba sie cos to NARQ !!! <NOOB>

Scelecross 09-09-2006 20:05

Zajebiste ss. Ja tez gram na harmoni podoba mi sie ten swiat i mam nadzieje ze jak wystawie temat tez skomentujesz. pozdro dla ciebie i kuzyna =]

frick 09-09-2006 20:45

HAha

Omg @up2
HAHA nie podoba sie to narq <noob> OMG co za tekst :D
Powiedz mi 10 latku - jak to jest kupic na allegro postac za kieszonkowe od mamy? xD

Ogórkowy 09-09-2006 21:07

Dlaczego on jest ode mnie z miasta? =( A ss`y do dupy, jak juz powiedział Ufo.

Edwardo 10-09-2006 10:13

No widze że jesteście z mojego miasta :):) Sski spoko :D:D
Gz lvli, skili i oczywiście hitów z sd :):)

More plx

Ogórkowy 10-09-2006 10:39

No dobra, już lepiej ^^ Gz Adv a hity z SD też niezłe. Tylko po co marnować kase? :P

Edwardo 10-09-2006 14:11

Paweł kup sobie b robe i vampirke :):)

btw. z jakiej dzielnicy jesteście??:>

Lord Wlodek 10-09-2006 15:15

W Balinie mam kuzynów xD :D

Gratz ss'ów!!

Murderer 10-09-2006 16:11

Jedyne co Pawel Jaworzno powinien dostac to namelocka..

Ufocznik 10-09-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roen_kaj
Nie podoba sie cos to NARQ !!! <NOOB>

jestes zalosny, wrzucajac idiotyczne screeny z napisalem lol ulozonym z parceli, albo z jakims panockiem afkujacym na wiezy i proszac o komenterze, powinnienes sie spodziewac ze nie wszystkie beda przychylne

niestety ale mam prawo do swojej opinii i mowiac wprost, te screeny sa do dupy

pomijajac juz fakt ze uzywasz bota

...
"noob" .... nie bede mowil kto tu jest noob, ciekaw jestem od kiedy ty w tibie grasz, skoro ktos kto gra od ponad 2 i pol roku jest dla ciebie noobem, to przypuszczam ze od poczatku tibii?

Yama 10-09-2006 16:45

@topic Gz Bo0otAa ? www.tibia.xx.pl g0g0g0 -.-

Ufocznik 11-09-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawl_r
jakiego bots ??

tibia auto to nie bot?

Sewi_Drucik 16-09-2006 23:25

xD

HiHo ja tez dam ssa Jest tam nero to prawie bd pasowac xP (dam jak qmpel mi przesle xD) Pozdro xD Ps. Słuchajcie all nie wiem jak was ale mnie ufocznik wqr... (widac troll) wiec nie pisac nic co do niego moze byc adresowane (albo on tak pomysli) czyli innaczej NIE KARMY TROLLI xD8o

Crucio 17-09-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yama
@topic Gz Bo0otAa ? www.tibia.xx.pl g0g0g0 -.-

1. Tibia.xx.pl to nie jest kraj botterów, administratorzy nie popieraja botowania, ale nie zabraniaja go.
2. Nie wiesz nawet, ze tibia.xx.pl nie ostnieje od dluzszego czasu, teraz strona nosi adres www.tibia.ORG.pl.
@ topic
ssy ssą >; d

Sewi_Drucik 17-09-2006 13:04

A inna sprawa na tibi.ORG.pl nie ma tibi auto xP

Ufocznik 17-09-2006 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sewi_Drucik
HiHo ja tez dam ssa Jest tam nero to prawie bd pasowac xP (dam jak qmpel mi przesle xD) Pozdro xD Ps. Słuchajcie all nie wiem jak was ale mnie ufocznik wqr... (widac troll) wiec nie pisac nic co do niego moze byc adresowane (albo on tak pomysli) czyli innaczej NIE KARMY TROLLI xD8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiawiki
Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni. Często też podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, najczęściej tak zamaskowane, że niczego nieświadomy użytkownik widzi nagle zdjęcia zmasakrowanych zwłok, wypróżniających się ludzi, itd. Zobacz goatse.cx. Inną metodą trollingu jest podawanie linków do screamerów bez ostrzeżenia.

Trolling jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety.

nie widze zwiazdku trollingu ze mna... wyrazilem tylko opinie na temat tego tematu, a ty jak dziecko poniewaz ta opinia ci nie odpowiadala, postanowiles odegrac sie, piszac na moj temat jakies bzdury.. żaaaal

edit.
@down
na tym zdjeciu -.- (default)
http://images4.fotosik.pl/121/7ad60e04d5faed05.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50.