![]() |
...:::Zycie Nero Smiths i Pawel Jaworzno :::...
Witam!! jest to temat poswiecony postacia : moja i mojego kuzyna znajdziecie tu ss-y naszych postaci i nei tylko:P
|
Cytuj:
|
...........:::::::::.................
|
na moje to mocno 'do kitu' te screeny, ulozyc napis "lol" z parceli, polozyc bolta na trupie draga i powiedziec ze to gowno, albo zagrodzic kilkoma parcelami roty to kazden jeden umie
|
Cytuj:
|
Zajebiste ss. Ja tez gram na harmoni podoba mi sie ten swiat i mam nadzieje ze jak wystawie temat tez skomentujesz. pozdro dla ciebie i kuzyna =]
|
HAha
Omg @up2
HAHA nie podoba sie to narq <noob> OMG co za tekst :D Powiedz mi 10 latku - jak to jest kupic na allegro postac za kieszonkowe od mamy? xD |
Dlaczego on jest ode mnie z miasta? =( A ss`y do dupy, jak juz powiedział Ufo.
|
No widze że jesteście z mojego miasta :):) Sski spoko :D:D
Gz lvli, skili i oczywiście hitów z sd :):) More plx |
No dobra, już lepiej ^^ Gz Adv a hity z SD też niezłe. Tylko po co marnować kase? :P
|
Paweł kup sobie b robe i vampirke :):)
btw. z jakiej dzielnicy jesteście??:> |
W Balinie mam kuzynów xD :D
Gratz ss'ów!! |
Jedyne co Pawel Jaworzno powinien dostac to namelocka..
|
Cytuj:
niestety ale mam prawo do swojej opinii i mowiac wprost, te screeny sa do dupy pomijajac juz fakt ze uzywasz bota ... "noob" .... nie bede mowil kto tu jest noob, ciekaw jestem od kiedy ty w tibie grasz, skoro ktos kto gra od ponad 2 i pol roku jest dla ciebie noobem, to przypuszczam ze od poczatku tibii? |
@topic Gz Bo0otAa ? www.tibia.xx.pl g0g0g0 -.-
|
Cytuj:
|
xD
HiHo ja tez dam ssa Jest tam nero to prawie bd pasowac xP (dam jak qmpel mi przesle xD) Pozdro xD Ps. Słuchajcie all nie wiem jak was ale mnie ufocznik wqr... (widac troll) wiec nie pisac nic co do niego moze byc adresowane (albo on tak pomysli) czyli innaczej NIE KARMY TROLLI xD8o
|
Cytuj:
2. Nie wiesz nawet, ze tibia.xx.pl nie ostnieje od dluzszego czasu, teraz strona nosi adres www.tibia.ORG.pl. @ topic ssy ssą >; d |
A inna sprawa na tibi.ORG.pl nie ma tibi auto xP
|
Cytuj:
Cytuj:
edit. @down na tym zdjeciu -.- (default) http://images4.fotosik.pl/121/7ad60e04d5faed05.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |