![]() |
Jaka roznica??
Powiedzcie mi jedna rzecz.Czy dark helmet jest lepszy od steel'a??Ten sam arm ale spotkalem sie z opiniami ze Dark jest o klase wyzszy to znaczy ze lepszy.Ja w to nie wieze ale zawsze sie lepiej upewnic. :)
|
Jest lepszy, bo:
1) Ładniej wygląda 2) Trudniej go znaleść 3) Łatwiej go sprzedać, i za wyższą nieco cenę Po za tym różnic niema żadnych. A trzecią czapką z tej serii jest strange helmet, który równierz różni się wyłącznie wyglądem. |
Dodam tylko że dark helmet jest legendarnym przedmiotem ale nic to nie daje zawzse patrz na defens to ci powie które ejst lepsze
|
Legendarnym??? Że niby co? Przecież tego jest na pęczki.
PS : siemana bober, kope lat :) |
Ja tam osobiście wole Dark Helmeta,ładniejszy xD
Ps.Czy ten nemesis co myśle ? |
hmmmmm zalezy o kim myslisz.Ujawnij sie :)
|
Cytuj:
|
w cyklopach
|
zapomniales dodac strange helmet wszystkie to ten sam shit a cenami sie rozna a to ze sa legendarne czy nie se mozesz wsadzic byle by mialo jak najwiecej armora i to sie liczy:)
|
Ja mam takie jedno pytanko? za ile mozna kupic od kogos stell boots?
|
Dark Helmet chyba jest lżejszy :| a co do Steel Boots to nigdy nie widzalem ze ktos sprzedaje :/
|
Stell bot's : cena zależy od światu na jakim grasz , np : na Novie chodzą po 70 k (tyle samo co BoH-y :D)
|
A ja uważam że dark helmet jest lepszy.
|
no wlasnie dark lepszy :D
|
Dark helmet da się sprzedać za więcej niż stell helmet po za tym nic
|
Lord Piccolo: Czlowieku opamietaj sie. W 5 dni (od 17.10) nabiles prawie 70 postow. Nie mialbym pretensji jakbys pisal przydatne rzeczy a ty wygrzebujesz tematy sprzed 2 miechow i "walisz" tu jeszcze takie smuty.
Na TYM forum nie sciagamy sie kto ma wiecej postow tylko toczymy sensowne rozmowy o Tibii i nie tylko. Tak wiec pomysla zanim cos napiszesz. |
z Darkiem jest tak że żadko wypada z cyców i chyba jest lżejszy od steela ale nie jeste pewien ?(
|
Cytuj:
|
.....
Ladniejsz jest dark helmet i na dodatek jest legenderny a steel nie
darka jest ciezko znalesc a steel czesto z dragów wypada (ja wo,e draka) :D |
Cytuj:
P.S. Z tą super mocą to tylko taka bajeczka wymyslona przez CIPów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |