![]() |
Mój pierwszy film - 16lvl killed mino guard and berserker =]
http://rapidshare.de/files/32522333/castle_Metoxis.rec
Mój pierwszy film :baby: Metoxis zabija berserkera i mino guarda B) itd. [ kolo AB ] Oceńcie j±, tylko pamiętajcie, że to moje pierwsze dzieło :baby: PS Sorry za to przerwanie na końcu filmu, net mi wtedy siadł :/ |
Hah, pierwszy film jak pierwszy film, ani Ľle, ani dobrze :P bez obrazy ofc
Ale i tak gratz swoich (pierwszych?) M-Guarda i Zerka :) Lubie być kurde miły dla newbie xD |
Cytuj:
Noo gz! Dobrze, że tam na końcu nie padłe¶ jak ci net padł... P.S.Ironia -.- |
omG nie ma czym sie chwalic ale spoko.
|
Wtedy kiedy net padl chcialem zabic jeszcze zerka tam na górze i tego na dole X(
BTW niedawno gdy bylem z kolega na hunterze, tez mi net padl ;( na szczescie mialem rzucone utamo vita PS Postaram sie nagrac cos ciekawszego... :D |
no przydało by się ;)
|
Ehhhh jarac sie zerkiem n/c
na 6 lvlu mozna spokojnie za*ebac go -.- |
Cytuj:
Zreszta nie karmmy trolla :baby: |
Cytuj:
Dziecko podjarało sie ze sklepało Zerka i Guarda-.- Zal.pl Ten film umiesc w animal planet tam pomog± Ci wyjsc z tej chorby na głowe. I trollem to jestes tutaj tylko Ty:( POzdro Gremb |
@grebol
uspokoj sie , wez jakies tabletki czy cos... Dla ciebie moze wyzwaniem jest demon czy orshabaal dla innych moze to byc Orc berserker czy minotaur guard.. Zanim zaczniesz kogos oskarzac o "trollowanie" (xd) na forum to pierw przeczytal co oznacza slowo TROLL.. |
Ja moim sorcem na 6 lvlu i 15 mlvlu mam zerka na 2 strzaly z sd.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ile razy mam powtarzac, ze nie jaram sie zabijaniem zerka. To poprostu normalny przeciwnik, tak jak ork czy scout... |
Cytuj:
Zobaczymy mishchu jak to robi pr0 :D |
Cytuj:
Klient powiedział, że to jego pierwszy film, więc zachowaj dla siebie komentarze, że Ty by¶ zrobił to lepiej. Chcesz to oceń ten film negatywnie, napisz, że film jest nudny bo pokazuje tylko to i to, ale nie obrażaj go i nie wywyższaj się. Do tego jak widać kole¶ jest newbie, ale przynajmniej nikogo nie obraża, nie używa wulgarnego słownictwa i pisze bez żadnych błędów, co szczerze powiedziawszy rzadko się tu na forum zdarza. Co do filmu: Gz solo. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
Ty stary wymiatasz znajdz sobie jakis klan i bendziesz chodził na hunty zerków i mino guardów może poleci wam jakis brass armor ; )
|
Cytuj:
czar "utamo vita" to jest do du** jak ci sie mana skonczy to brak czarów i ruzczki dla druta to naprawdeb pech -.-' wydalam 450gp na smiecia ;( moglam se kupic exevo pan jak bym se dorzucila -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |