Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   63,13,27 lvl got pwnzor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94021)

Mazur199 09-09-2006 22:22

63,13,27 lvl got pwnzor

Nooby na bocie,widac jak ten 27 lvl siedzi na mcku,tego 63 najta.
Rycek chyba nie umiał sie uhac albo nie wiedział co to uhy >.<. Jak się później okazało był to ofc polak.

comment plx

http://rapidshare.de/files/32541592/...HEaue.rec.html

rehost

http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11784

Krzychos_CALMERA 09-09-2006 22:26

Hmmm mówi ci coś nick Dycha Knight ? xDDDDDDD

dragonnqqq14 09-09-2006 22:36

uHUSHsUHS

B) Noo mi sie przypomina elo elo Dycha XdDD ale go rozwalilem :D:D:D:D pieja z nich bedzie wiecej filmików:D:D:DB) :) :)

Alexe the dark paladin 09-09-2006 22:50

huhu ^_^ Winter wyspy roxor ;] Pamietam jak qmpel zabił 104 ek na afku na foldzie x]

Alexe the dark paladin 10-09-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winer Jasos (Post 980929)
I chuj, sieszysz sie ze zajebales kogos na afku?

Autor filmu, to jebany w dupe rasista, ktory boi się wyjść z dp.

na 61lv masz skile 81...
l3szcz!!

Hail Lucera, Hail Jogea Bonito!

1.Skille 80~ na 60~ lvlu to nie są złe skille.
2.Złe skille są np.jak masz 35 lvl i 65 skills ;]
3.Mazur nie jest rasistą.
4.Skąd Ty sie w ogóle urwales?

Winer Jasos 10-09-2006 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alexe the dark paladin (Post 980932)
1.Skille 80~ na 60~ lvlu to nie są złe skille.
2.Złe skille są np.jak masz 35 lvl i 65 skills ;]
3.Mazur nie jest rasistą.
4.Skąd Ty sie w ogóle urwales?

Wez ty kurwa sie zamknij.
Ja mam na 40lv skile po 86, Mazurashi Ocashi, a Tomaszek-san to praktycznie te same gnoje, ktorym kiedys mozna było ufac. Teraz to sie spedalili. All ppl z gildi "hunted" to rasiści, thiefy, br pwn3d, for give example:
Norf von Lucera - z tego co wiem, ojebał kilka chatek (owners: 70lv+)
Mazurashi Okashi - kiedys qrwa kumpel, @!
etc..
edit2:
00:55 Dark Alexe [86]: skomentuj moj movie xD
00:56 Dark Alexe [86]: ale na tibia.pl ;p
-----------------
Spełniam twoje sny: Gratz! xD
Ja miałem własnie tam stac i afkowac, wtedy to by sie tak nie potoczyło. Teraz to juz wiem co oznacza ufac polakowi.... HujoWy ten NarÓD!

Alexe the dark paladin 10-09-2006 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winer Jasos (Post 980939)
Wez ty kurwa sie zamknij.
Ja mam na 40lv skile po 86, Mazurashi Ocashi, a Tomaszek-san to praktycznie te same gnoje, ktorym kiedys mozna było ufac. Teraz to sie spedalili. All ppl z gildi "hunted" to rasiści, thiefy, br pwn3d, for give example:
Norf von Lucera - z tego co wiem, ojebał kilka chatek (owners: 70lv+)
Mazurashi Okashi - kiedys qrwa kumpel, @!
etc..
edit2:
00:55 Dark Alexe [86]: skomentuj moj movie xD
00:56 Dark Alexe [86]: ale na tibia.pl ;p
-----------------
Spełniam twoje sny: Gratz! xD
Ja miałem własnie tam stac i afkowac, wtedy to by sie tak nie potoczyło. Teraz to juz wiem co oznacza ufac polakowi.... HujoWy ten NarÓD!

Nie chodziło mi o ten film tylko o ten http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93994 .

Thyrax 10-09-2006 01:37

Heh Winer uważasz że jak masz skille po 86~ na 40lvlu to jesteś kimś?

Inni mają mniejsze skille ale wieksze lvle...
Nie ocenia sie postaci po skillach...

Skille 80 to nie są złe skille na 60lvl jak już ktos napisał

Pozatym duża częśc polskich graczy to cheaterzy, hackerzy, thiefy i ogólnie nooby
tylko niektórzy grają według zasad

-=DanieL=- 10-09-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winer Jasos (Post 980929)
I chuj, sieszysz sie ze zajebales kogos na afku?

Autor filmu, to jebany w dupe rasista, ktory boi się wyjść z dp.

na 61lv masz skile 81...
l3szcz!!

edit: Mazur zgwalce cie ryba, jak mogles zabic pl.... qrwa własnych ziomów zabijasz!@
Jogea Bonito=Zenia Nimfomanka

Mazur, jak mogles sie tak zdebilić.

Głupi dzieciak. Po 1. ma takie skille jakie on chce mieć i g*wno ci do tego. Po 2. srać na pl-ziomków, walić takich pl jak ty którzy umią tylko klnąć. Po 3. już cie zreportowałem. Po 4. on ma się z czego cieszyć bo sztuką jest też znaleźć ofiare w dogodnej sytuacji i w dogodnym miejscu.

Winer Jasos 10-09-2006 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 980993)
Głupi dzieciak. Po 1. ma takie skille jakie on chce mieć i g*wno ci do tego. Po 2. srać na pl-ziomków, walić takich pl jak ty którzy umią tylko klnąć. Po 3. już cie zreportowałem. Po 4. on ma się z czego cieszyć bo sztuką jest też znaleźć ofiare w dogodnej sytuacji i w dogodnym miejscu.

Ehm, tępy dzieciak. Wiesz czego klne?! NIe! Więc się zamknij! Matti Shadowsword to moj best rl friend. ad.3 - H mnie to obchodzi
Cytuj:

Heh Winer uważasz że jak masz skille po 86~ na 40lvlu to jesteś kimś?
Jestem trzecim knightem na Lucerze, ktory ma takie skile (40lv-), latam w dsm, g legs, więc uwazam ze to jest coś.

btw, wlasnie wbilem red skula. Miesiąc urlopu :)

Ganci. 10-09-2006 07:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winer Jasos (Post 980998)
Ehm, tępy dzieciak. Wiesz czego klne?! NIe! Więc się zamknij! Matti Shadowsword to moj best rl friend. ad.3 - H mnie to obchodzi

Jestem trzecim knightem na Lucerze, ktory ma takie skile (40lv-), latam w dsm, g legs, więc uwazam ze to jest coś.

btw, wlasnie wbilem red skula. Miesiąc urlopu :)

nie zachowuj się jak nietolerancyjny szczeniak bo tylko wpadasz i na każdego przeklinasz, skąd ty się urwałeś ziom?

z kalisza czy co?

fimik dobry - noobs must die!

btw. uważasz że Polacy są "fajni"? "najlepsi" poszukaj tematu taifunek zabija thiefa a znadziesz:
mnóstwo dupolizów które pisząc postac myślą <>taifun to przeczyta i jak wyjde z maina to mi da k seta

stary nie przeklinaj tyle, jak to świadczy o kulturze twojej i Polaków?

(zaraz na mnie też zacznie wyzywać... kij z tym -.- takie dzieciaki nie nauczą się łatwo)

dragonnqqq14 10-09-2006 08:44

Omg jakiś noob wyzywa a niech se wyzywa kto go słucha... Weś z tego tematu a najlepiej z tego Forum:baby:

Btw:jacka baker to ja :] B)

Winer Jasos 10-09-2006 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganci. (Post 981025)
(zaraz na mnie też zacznie wyzywać... kij z tym -.- takie dzieciaki nie nauczą się łatwo)

-.-? Oj niezgadłes, nic do Ciebie ni mam. 80h skilowania w dupe, zapewne oni nie myśleli nad tym co robia.
bw. tomaszek-san gz, jutro ban :)
@down Masz racje że sper***am, bo tutaj dużo z nóóbami ni pogadam. ;P
Kolega z gildi ci padl, a ty się cieszysz :|
edit:@down, A co filma nie oglądałeś? Matti Shadowsword, Almighty of the Immortal Freedom. :/
@edit2: Zadnych wrogów nie ma, looknij ze załapał deda od noobów z gildi "hunted" - for funn & nothing. Równie to mogłeś by ty, stawiający monka koledze...

Mydlarz 10-09-2006 09:31

Zara ci Moge Cofnąć PAre skilów jak ci zależy ??B) W*****asz Tu ALL jak ci coś nie pasuje to najlepiej s*******aj ....:p
KTo Padł niby z mojej GIldi ?? oO sdahusadhuasd ja tam znam All i nie robie sobie wrogów on najwyraźniej ich ma TRudno ;P
Ja ich znam Dobrze I Uratowalem PAre osob co oni chcieli ubic ... ale o nim mi nie mówili -.- :D

Pozdro For ALL8o

dragonnqqq14 10-09-2006 09:44

:D Ty qrwa! Wes Spier***** z tego tematu qrwa nikt cie tu nie chce a wes Idz z tego FOrum kurde Ktos cie prosil O posta??;oo MYdlo up Razem mu cofniemy Skille :D:D:Dbedzie Fikal mysli ze ma dobre skille to boss;o Wyzywać umie ale jak go zaj*bie to bedzie płakał Jak Matti~~:))) tylko wyzywał wyzywał lol pewnie 8 lat ma i sie podnieca dziecko :D:baby: NO ale coż:evul: X(

Winer Jasos 10-09-2006 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dragonnqqq14 (Post 981127)
:D Ty qrwa! Wes Spier***** z tego tematu qrwa nikt cie tu nie chce a wes Idz z tego FOrum kurde Ktos cie prosil O posta??;oo MYdlo up Razem mu cofniemy Skille :D:D:Dbedzie Fikal mysli ze ma dobre skille to boss;o Wyzywać umie ale jak go zaj*bie to bedzie płakał Jak Matti~~:))) tylko wyzywał wyzywał lol pewnie 8 lat ma i sie podnieca dziecko :D:baby: NO ale coż:evul: X(

Good luck, btw aleś się podjarał. Nie ździwie się jak wyskoczysz do mnie swoim 13lv sorcem z plate setem. Stfu.
@up, Matti mógł płakac, 10letnie dziecko siedziało za konsolą, lol ciekawe co mu teraz brat robi oO :| -właściwy owner ma 19
@down, A niech wyskakuje, tylko niech najpierw zrobi rekonesans, bo ja sam nie zamiezam byc xP
lol ale się temacik rozkręcił oO
edit122: @down, heuaheuahue ten rs to pomyłka, racja! ;D Wyrąbełem jakiegoś dziwnego combosa na lagu.. :/

Mydlarz 10-09-2006 09:52

WInter tak z deka jak on Do ciebie wyskoczy Solo Nie wiem kIm to Ci Skile nie pomoga;) Tu Trzeba MIec DObre PVp bo kazdy potrafi wbić jakiś lv a potem padaja od mniejszych Lv ;] Pozdro:]
a Że Rs wbiłeś na 8 lv to myślisz że żadzisz ?? :P
TEż Mam Rs ale to na THiefach i nOobkach 30-40 + lv ;] jakis LOocik zawsze był ^^

dragonnqqq14 10-09-2006 10:43

Winer zobaczysz kim wyskocze... aż sie zddziwisz i bedziesz wyzywał i płakał pewnie :):p B) ;( ;( ;( ;(

Szkoda gadać na takeigo nooba :D:D:evul:

Winer Jasos 10-09-2006 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dragonnqqq14 (Post 981226)
Winer zobaczysz kim wyskocze... aż sie zddziwisz i bedziesz wyzywał i płakał pewnie :):p B) ;( ;( ;( ;(

Szkoda gadać na takeigo nooba :D:D:evul:

Mam nadzieje ze się nie zawiode na Tobie, tą grę traktuje jako gre, nic więcej.
Once again... Good Luck B)

Mydlarz 10-09-2006 10:48

Winter bym ci podał Name DRagona jakie Ma ale nie wiem czy mi pozwoli :D
Pozdro :D 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32.