![]() |
Saphira War
Dawno nie widziałem tak dobrej bitwy ! Sporo akcji, autor filmiku nie szczędził UE ;) Warto obejrzeć ! [filmik nie jest mojego autorstwa]
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11458 |
No film widziałem wcześniej i coś czuje że gildia Nine Thou zostanie pokonana szybciej niż Draco...
Fajny combo na Skalniaku :> |
Heh na początku pomyślałem, że ich pojebało żeby w ~8 osób rzucać się na taką watachę, ale koncertowo skopali im dupy.
|
Oplacalo sie sciagnac filmik , 100% polecam:)
|
Niezłe frgi ogolnie gz ;D
|
Saphira to zajebisty świat i dlatego na nim gram.
|
No niezle akcje tam byly
@up To jest to kitu swiat |
swietny filmik wart sciagniecia. niemoglem z nicku "wydymalam kurczaka"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nazgrel to zerowiec nie kumam po co po zabiciu tylko Naterisa wszyscy zaczeli uciekac jak bylo nas kurwa 2 razy wiecej... Ehh ale tak to jest jak postacie kupuja jakies nuubki nie pwoeim kim jestem na tej wojnie bo sie wstydze (noobski dead ale i tak aol byl ;>) i mam nadzieje ze w nastepnym battle znow NT dostanie w dupsko bo sie nalezy
@Dagins nie pisz takich glupot bo jesli chomp to wygra a wszytko na to wskazuje to malo polaczkow se pogra na saphirce chyba ze masz 10 lvl i jestes pierdolona ciota to raczej na ciebie nie zwroca uwagi wiec sie nie martw ale jesli jest inaczej to zamknij jape |
NIEEE!!!! NASTęPNY [PODOBNO] SUPER FILMIK!!! A ja nie wiem jak sie ogląda! Czy ktoś może mi pomóc? Plz, błagam o pomoc- jakiś link do poradnika (przejzalem pare na tym forum ale nie moge odtworzyc filmiku, ale podawajcie, moze cos przeoczylem), i z kad moge sciagnac TibiCAM do najnowszego klienta Tibii? MSG ME FAST PLZ( PM jesli łaska);(
|
@up
Odświeżyłeś temat sprzed 4 miesięcy~. Bravo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |