![]() |
Gz lootu ;) Mi z hero nigdy nic nie wypadlo hrhr same szaliki i inne smiecie
|
@up
no jasne ze ci nic (nie) wypadlo, twoi blokerzy thiefy? hero zawsze cos sypie, tak samo mowiles ze chodziles pare nocek na dl'e i nic? ja w to cos nie wierze ;] trza bylo ze mna chodzic jak jeszcze gralem a nie tylko z owieczkami :P @myde gz loota. ps. to nie ksiezniczka tylko kaplanka :P |
loot
Nice, nice nice :), i loocik coolowski :D
|
@Mienki
lol? Jak nie wierzysh to nie... |
Ladne ss
Myde ladnie za***iste ss a loocik tez niczego sobie pamietaj czekamy na ciebie we wrocku ;D
|
hehe i znowu ladne komenty przy zdjatkach XD
ile czasu straciliscie?? gz looooooota :D szkoda ze same armory a nic innego z zestawu ;p |
OMG dawno takich wyje****ch screenow nie widzialem ;D A loocik omgg Gratz !!!
|
no ładnie ładnie panowie Congratulations ;) ładny loot i hity :) hihi ;)
|
Mienki potrafisz tylko gadac pewnie sam nigdy na hero nie byles i nie wiesz
X( :berserk: |
Super Ss szybko sie laduja no i GRATZ lvl pozdrawiam
|
@adix~
@Piero @/\/\ienki niekłóćcie nie, czasem cos wypadnie a czasem nie :) chociaz mysle ze 3h na hero to minimum c arm powinien byc...Myde gz hunta no i lootu, ktorym (niektórym) zadko chce wypadać... 8o |
no myde zajefajny locik nie to co na neco nam sie nieposzczescilo dark trova ladne hity :) wpadaj do wrocka skoczymy gdzies z ekipa gohinto czeka :P
|
Cytuj:
|
ss
zdjecia fajne i opisy tesz nom 50lvl to moze spokojnie blokowac ale kiedy nasz blocker (gamge freeman 29lvl ) blokowal to wszyscy sie o jego bali mozna obejzec jego blokowania na http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9529 pozdro dla mnie jestes na +
|
hehe fotki spox, czy masterem na 32 lvlu moglbym pojsc na hero? :)
|
gratz lootu .B) 8o jakie masz skile:D??:>
|
/\/\Ienki@
Odejmoje CI reputacje spowodu bezpodstawowego oskarzania innych o thiefowanie ONI WIEDZA O KOGO CHODZI JUSH CZYTALI TEMAT.. Bylem na Dlach raz w rzyciu 5 godzin i jak wypadl RHa to skaklismy z radosci ze to niekolejny P BOLT to grzbania se w dupie !! A Hero niezawsze sypie zeczami bo na ostatnim Huncie mydka wypadlo totalne 0000000!!!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |