![]() |
Magia outfitu!
Aija 166 RP pokazuje ciekawa rzecz. Nie piszcie ze to sa uhy czy ihy. Dano Rivi bil ja i nie skakalo jej zycie. Obecnie nei chce podac co to jest piszcie jesli cos o tym wiecie.
http://rapidshare.de/files/32653603/Magic.rec.html Takze prosze o rehost na tibi.cams bo nie mam tam konta. |
Afff. wtf?:D
|
Życie jej skakało jak dostała kilka hitów ale jak biegała to było widać to co było widać i to mnie ciekawi co to jest :p
|
niewiem co to moze byc.... smichne to jakies
|
Ehh nie dam sie nabrac :P nie miales otwartych bp i poprostu jakims makrem ja uhales a ten drugi ziom pewnie z hotkeyuw i ona tez sie pewnie uhala , nice makro xD P.S. i jakby takie cos istanialo to by tibia byla do ...
Edit: jesli ktos nie moze zobaczysz jak panowie prubowali nabrac nas a bardzo hce prosze rehost leci:http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11518 @down , hp jej skakalo a oni uzywali albo ihuw albo uhuw a pozatym nie moze takie cos istniec ... aha i wyjasnij mi czemu nie hcial pokazac bp ? Ja to udowodnie ... ze on mial macro po 1. mial stone skina zeby w ostatecznosci musial otworzyc te bp po 2. nie hcial otwierac bp bo uszki/iszki ubywaly ^^ po 3. skanowal to ktos :P? |
B ciekawe :D Ale hp jej chyba uciekalo, wiec na czym to polega to nie wiem.
@up Jakby ja uhali to by miala full hp a ona biegala z nie pelnym hp i hp jej w gore i tak nie szlo -.-' |
pff zobaczcie na Battle zabieralo jej HP wiec te "gwiazdki" chyba tylko dla picu ;]
|
Antidote rune ? ;]
|
wlasnie! moze to antidote rune ;) popieram to =p
|
A ja myśle że to sprawka tego addonu co ma na głowie (podobny do winged helmet)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby na niej używał jakis run to by mu capa przybywało... Stawiam na antidode rune. |
Istnieje coś takiego jak exhouses (czy jakoś tak) -,-
|
Aff br?
Antidote runes tak? to mial bym exhausted. Po 2 za szybko te gwiazdki skacza. A dlaczego ss? Bo mnie boska Okhrana hunci :O. Jak wroce ze sql poprosze aije o nagranie filmu jeszcze raz. |
07:33 You see a mysterious voodoo skull.
It weighs 14.00 oz. Tym sie (uhał) skąd wiem?:P bo tez tak nabrałem qmpli :P Temat do zamknięcia :) bej |
Cytuj:
|
Cytuj:
bej |
A to takie buty ahh te updaty :P
|
@tedi
sorki ale ledwo co wstalem usiadlem odrazu na kompa zeby niezasnac i bylem mocno zamulony. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |