![]() |
Morgaroth na Morganie
witam... dzisiaj na morganie pojawil sie Morgaroth ;d;d Zrobil duza sieczke ogolnie , a co najgorsze dalej zyje :D Nie udalo sie go zabic a padli miedzy innymi Nizahe Inferno ( 2x ) 172 ek (tym samym najwyzszy lvl na morganie , spadl na 169 ) , Jofawag , Elven Jaris, Xavrass . Czy ktos jeszcze to nie wiem ale chociaz sie nie udalo nizahemu trzeba pogratulowac ze nie dal za wygrana i poszedl tam drugi raz i padl kolejny raz , ale i tak mysle ze morgaroth to b silna bestia i zeby ja pokonac trzeba miec poprostu wielkie szczescie albo duuuzy lvl :] i oczywiscie dobra taktyke. Jak to wygladalo to nie wiem ale zycze szczescia nastepnym razem :) piszcie co wiecie.;]
|
No to ładna sieka :P Nizahe ladnie pokazuje zeby nie wracac w to samo miejsce po dedzie :P
|
Podobno ktoś tak mwalla jebnął, ze nikt nie mógł nizahe uhać :p
|
Ja tylko wiem ze na innym swiecie bloknal go 130+/- ek i sie udalo. Wiec to co kolega napisal u gory moze byc prawda.
@EDIT. Mozliwe z tym 157 EK xDXDxDxD bylem blisko Dx:D :D :D |
Feyzzy, chodzi o 157 lvl Rosteina, z Titani?: - )
Morgaroth, Morgaroth. Nie jest juz potworem silnym, jak kiedys 160 EK, z dobrą ekipa da rade go zabic. GL, Morgania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawe kiedy pojawią sie następni członkwie The Ruthless 7, bo narazie jest tylko 2. Jeszcze bardzeij mnie ciekawi jaki będzie z nich loot, skoro legendarny Thunder Hammer leci z Orshabaala, który jest (jakby nie patrzeć) tylko sługą...
|
Cytuj:
|
heh..
na któryms swiecie zostal pokonany...widzialem ssy jak mial juz koncówke hp a tam pau go jeszcze siekalo xD
|
Ta. To było chyba na Titanii
|
A czy ten, ktory zalozyl ten temat, szukal jakiegos tematu o morganie ktory juz istnieje? Nie lepiej zamiast tworzyc wiele tematow o tym co sie dzieje na morganie, pisac w "Wdarzeniach z Morgany"???
Taka moja mala propozycja to jest :P @boorex Jak juz cos napisalem, to na temat chyba powinienem. Wiec gadalem z pewna osoba co byla shooterem, i powiedziala mi ze byla ostra jazda. Morgrathoor (czy jak on tam) walil zaje***e hity :p Ciekawe jaka bedzie nastepna najlepsza bestia w Tibii :p |
Siema! Jak to nie zabili tego moraktorha? ja go solowalem LOOOL
Nizache nie mogl go zabic i padl 2 x? ja go w 1 strzale biore na gole klaty POZDRO DLA ALL LUDKOW |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe ile osob chcialo go zabic? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ ~up: on sobie z ciebie jaja robi xD Nie zdziwilbym sie gdyby Zotemut byl kontem osoby ktora bardzo lubi patrzec jak ludzie sie wkurzaja. Co mnie co do tego przekonalo ;p? Look at this:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tekst niczym z dokumentalnych filmow na Discovery, nieprawdaz? :D P.s: Nie odpowiadajcie bo i tak mnie tu juz nie zobaczycie :P Za 10 minut zapomne o tym temacie >.> |
I co z tego, ze niz~~ padl 2x na orshu jak z 1st orsha najprawdopodobniej lootnol demon legi 0o0o.
W takiej sytuacji tez bym sie skusil na morgarotha. |
Cytuj:
Nastepny nabijacz posotow glupek! Nie nabijac! Nabijacie non stop. Piszcie ze Morgaroth jest najsuks i zlal nizaha i mu polecialy demon legi i se wzial je morgaroth i nosi je. I sie niz wkuzra. Pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |