![]() |
Folda-oplacalna?
No to tak mam 14 lvl sroka i expie na foldzie.Malo ludu jest tam na mino i rotach.
Exp jest dobry i lot tez(z loot baga za 1h mam 1k+:]) Mam do tego pytanie: czy mam siedziec na foldzie czy na dwarwach i rotach w kazo albo w kopalniach? Prosze o szybka odp.:P |
zalezy jaki swiat napisz to dam edita i ci napisze
|
to jest Guardia:)
|
Jeśli się przejdziesz po tych trzech miejscówkach to nie nastanie koniec świata a będziesz miał 100% pewności że to co wybrałeś Tobie odpowiada. Zajmie Ci to nie więcej jak 3x hunt czyli 2 dni max.
|
hmm. nie bardzo czaje to co napisales:P
|
ja nie wiem bo ja nie expie ale chciłem być na foldie ale nie :)
|
jeszcze jedno pytanie.Czy zbierac Chain armory 20 tak i sellnac w ab czy w carlin sellowac?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Guardy...
Polecam kopalnie w kazoo na dwarfach super exp i lott jest mega(napewno leprzy niz na foldzie :p [serio:) ]) jak na ten lvl tylko uwazaj bo mocne sa chodz tak na 1-2 respy to nie padniesz :)
Przepraszam za błedy ort. :cup: Pisarzem nie zostane ;) |
wiesz jesli cos to ja teraz waracam z foldy i mam 2k z bag lota i 400 przy sobie..
wiedz chyba folda:P a tak wogule to jak loot ma byc mego to musi byc guard.... |
Na foldzie mozesz z powodzeniem expic do 20lvl pozniej radze ci przeskoczyc na inne potworki. Jesli chodzi o chaina armory to oplaca sie je zbierac na niskim lvl i sprzedawac w ab lub thais albo innym miescie. Jesli nie wiesz gdzie po ile stoi np chaina armor to sprawdz na stronie. W ab sprzedasz drozej za 70gp jak sie nie myle.
|
chyba bardziej się opłaca na foldzie bo jest skrzynka a w kopalniach to nie wiem
|
Cytuj:
|
W kopalniach zawsze jest dużo osób, a na foldzie możesz sobie spokojnie expic, a kasa leci naprawdę nieziemsko(kasa/lvl, napewno lepiej niz na dwarfach), o czym się już przekonałeś :)
|
Stara Galana. 15 lvl, sorcerers, Tibia 7.5, troche sd.
Kompania Braci hunting company x . X. Jedno wiem... Ilu PK przewinęło się przez Folde... Ilu zabitych tam graczy... Good luck with hunting on Folda :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |