![]() |
2 Rekordy - Prawdziwy HaRdCoRe :D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/11542 <---- Bloknęłem Dragon Lorda na 23 Lvlu, palkiem
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/11544 <---- Bloknęłem Gsa Bez Eq, sama tarcza na 22 lvlu Palkiem. |
o lol mocne filmiki :) Gratz
|
gz, chociaz z takimi shooterami to nie problem. a tak wlasciwie, jak zszedles z poziomu dl'a na dol na draga miales 50 hp mogles sie uhnac:/
filmik z gsem niedziala |
@up
film z gs'em dziala tylko musisz skrocic nazwe :) |
Ja bym na twoim miejscu nawet nie wrzucał tego filmiku tutaj...
Właśnie widzieliśmy jak bloknąłeś... Z 1 shooterem padłeś... A jak jest 110 i 7x i używają SD to nie sztuka bloknąć wciskając cały czas Fx!!! |
up@ Nie sztuka? To dawaj.
|
no niby wyczyn jest ale z takimi shooterami to każdy może ;) mimo to należy się gratz za odwage
ale powiem szczerze...z tym dragiem to spartoliłeś sprawe... |
jezeli to nie sztuka to prosze bardzo - sam sprobuj !
Na dl wystarczyloby jedno dobre combo i lezaly bloker .... drugiego dl tez spokojnie zbloczyl ale uhy mu sie zamknely ... B) |
@up
a do czego jest aimbot wprowadzony przez cipsoft? |
Heh...
Uhałem się, ale jak się uhnęłem, to Hotkey padł, bo jak przerzuciłem na x-bow to nie trafiłem w tego hotkeya z przerażenia... :( ale looz było :D
|
aimbot wprowadzony przez cipsoft? czlowieku ty wiesz co mowisz? tu sie liczy hp , moze pasc w 1sec. i nawet niezdazyc sie uhnac ... , widziales ile on ma hp? ja jak expie na dl to sie uham na wiekszej ilosci hp niz on posiada...
|
Cytuj:
|
a) ja swoim palikiem byłem dobrych 5 lat temu na gs huncie jako bloker (27 lvl)
b) to nie są rekordy, dla bloknął 19 knight z 1 shoterem. Natomiast mozliwe, iz twój wyczyn jesli tak go moge nazwac z gsem moze byc rekordem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czemu ,ale nie chce mi sie sciągnąć żaden filmik.Pomużcieeee:( :( :(
|
Cytuj:
Cytuj:
sorki za podwojnego posta, jakos tak wyhszlo /: |
Cytuj:
To, że jest aimbot to nie znaczy, że musiał to robić akurat aimbotem. btw: Powrócilem. @Topic Filmiki mi sie podobają ale ja zbloczylem draga 11 sorciem. Pozdrawiam Sowa. |
@up
Idź już zchowaj się ze swoimi racjami na temat CIPbota!! i nie denerwuj ludzi. Każdy robi jak chce od tego chyba jest ten CIPbot żeby z niego korzystac nie ? a że ty jestes taki megasuper madafaka PRO GAMER i uhasz sie swoim 30lvl knightem bez hotkeya na 5 Demonach to gratulacje! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |