![]() |
Knighthood - Lifestyle !!open Battle!!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11546
film nie moj, pokazuje jakie sd combo mozna robic za pomoca bota stworzonego przez KNIGHTHOOD Duzo fragow niezla akcja :) enjoy |
Film jest kapitalnie śmieszny :p Korob~ ma najwięcej do gadania a po chwili "Korobskura has left the party." :P bueheh :P Ale śmieszne te ich boty :P "Push Z ". A tak ogólnie czemu Excail i Ango są z KH ?
|
No można można... generalnie ten film pokazuje jaki jest ten swiat...
20:27 Korobskura [122]: z aarnox 20:27 Korobskura [122]: z aarnox 20:27 Korobskura [122]: z aarnox 20:28 Korobskura [122]: z aarnox Ale k*rwa ze mna im ciezko bylo ;) |
I Dlatego tutaj gram ;>
ja nie wiem ale czy gamemasterzy sa tacy glupi toc tutaj widac ze ewidentnie czituja a oni umywaja rece poprostu jeden wielki ZAL |
Cytuj:
Hmm... excail to szmata to po pierwsze, a po drugie to mial hunta od bylych gipo i pewnie dlatego sie dołaczył. Ango sie sprzedal i postanowil troche sie podlizac. |
Cytuj:
Napisz ktos 1 porzadny topic na forum moze cos to da |
Cytuj:
Gemaro ban :/ |
Cytuj:
|
najs wojenka! :)
|
Cytuj:
aarnox ladnie sie trzymales |
o.O!
Piękny bot, czasami zgranie SD powodowało padniecie na strzał 130 palkow ^^. |
ahahahahaha combo leader attack rox :P
|
Ta wojna jeszcze przyspieszy.... dostana za swoje konwencjonalna metoda ;D
czyli sneak sneak sneak ;) btw. Hupe gl na aldorze (tu 1 owner adamusa :) |
Btw nie ma w wojnie jakiegos docelowego pktu fragow nie ?
|
Gdzieś przed 3 min filmu mi błąd wyskakuje co zrobić?Poradżcie coś bo musze to obejrzec :(
|
16:45 Mokri Majmun [102]: ajo which char?
16:45 Lanak [109]: ajo = korob Ostatnio odwiedziłem forum blackd~ Ten bot potrafi wszystko -.- Nie d ziwię się, że ludzie z kh tak szybko expią jak wystarczy bloker i lecą na hydry afczyć... Dużo Polaków na tym forum :| GM wyglądają jakby omijali Berylie - jeden ban(jeśli dobrze pamiętam) i nie ma Koro~i KS Myślałem, że Excail jednak zmądrzeje i pomoże ownować KH ;/ Fragi się wyrównująl ;/ Delvines - Sep 12 2006, 10:58:40 CEST Died at Level 150 by a blood crab To przez to, że blokował mi peg lega xD @Excail - wiem dlaczego olał Berylię :) wrócił na Iridię. HAIL TRIAD!! Ażsięłezka w oku kręci z czasów gdy byłem newbem xD |
berylia to smieszny server
|
Hail Lifestyle!!! Knighthood sux~!!
Btw może ktoś powiedziec za co Sampzor tak pada od ziomali z Kh bardzo jestem ciekaw. @ Filmik nice szkoda że dostaliście w tej bitwie ,ale nie ma co się przejmowac i tak wygrywacie:P |
Cytuj:
Walnijmy jakas petycje inaczej nie da rady |
Sampzor byl w kh ale mysleli ze ich szpieguje tzn daje nam info o taktyce itd.
dlatego go zajebali pomimo ze tego nie robil |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |