![]() |
Dbo2 - Dragon Blaze Online 2
Siema
Znacie chyba Dragon Ball'a wkoncu...jakis POLAK zrobil mmorpg Dragon Blaze Online 2 .Account'a robi sie w grze nie na stronie ;p.Fotki sa w dziale Galeria.Sa 4 rasy:Androidzi,Sayanie,Nameczanie i Ludzie,kazdy z nich ma jakies ciekawe cechy...np:tylko sayanie moga sie przemienic w SSJ'A.I z lvl'em mozna otowrzyc okienko gdzie rozwijamy swoje umiejetnosci. link : www.dbo2.pl jak nie bedzie dalo sie sciagnac ze oficjalnej strony to sciagajcie z tego linka \/ Zeby dbo2 trzymalo dluzej (nie trzeba,jak ktos nie chce nie musi.)trzeba wplacic dotacje ja juz wplacilem 20 zl. oplata za server miesiecznie wynosi 270+ zl. klan kosztuje 120zl...wiec Prosze o wsparcie Kakuska i mnie :p wchodzcie na stronie http://www.redribbons.xp.pl/ nasz klan w DBO2 jest pod nazwa:GODS OF WAR A nad nickiem beda sie wyswietlac tylko tagi...rejestrujcie sie na forum i piszcie ;] SS'y Nizej :] 1.SS http://img181.imageshack.us/img181/9...sonlvl3fg1.jpg 2.SS http://img254.imageshack.us/img254/2922/lvl3jy0.jpg To ta gierka ma taka grafe...ma swoj Klimacik i MA DZWIEKI ;] Slychac odglosy oddawanych strzalow z fal uderzeniowych (np:Final flash)... Milego GRANIA! Sorry za bledy. Pozdro. link do strony w ktorej mozna poszukac sobie jakichs gierek mmo www.mmorpg.pl www.mu.xp.pl www.mmorpg.com |
Sciągam grafa jak tibi sprzed paru lat ale tematyka lajtowa:) DB rox
edit:Połaczone, wysyłanie danych logowania... mam tak cały czas jak wbic proboje-,- |
Poprawka: takiej grafy nigdy w tibii nie było :P
|
ten server naprawde musi byc gowniany........
"polaczono, wysylanie danych..." trwa juz 6 minut.....i ani widu ani sluchu...no dobra czekam dalej @edit i dotego strona glowna nie dziala... |
Musisz wylaczyc i wlaczyc poczekac pare sekund jak nie przejdzie dalej przy logowaniu to znowu wylaczyc i tak do skutku
|
ja juz gralem dzis ze 3 razy :P najlepiej na start grac androidem poniewaz nie schodzi glod;]
|
kurcze jest obecnie offline , ciekawe kiedy wlacza.
|
.............
czy ja wiem..pogralem 15 minut i nuda..ze cholera.... |
Bosh... Lubie DB, ale to mi tak śmierdzi tym, żałosnym Byondem, że przestałem grać po 5 minutach...
@Edit Spróbowałem 2 raz i nawet da się pograć... Od niechcenia... |
Cytuj:
nudne na dluzsza mete...i jakies to sterowanie..takie....nieciekawe ;] |
Polaczono wysylanie danych logowania i tak co chwile gdy probuje juz ktory raz ...
|
Niemoge sie zalogowac a pisze ze server online robilem tak jak kazal Ojczul i nic ;/ moglby mi ktos pomoc albo powiedziec o co w tym chodzi ?
|
Ktoś powinien programiście nogi z dupy powyrywać za kod protokołu sieciowego =] Zresztą, ze screenów wnioskuje, że to player worlds, aight?
|
Wali sie z lapy -Ctrl-
Z jakichs czarow np:ki blast Z jezeli jest uzywana technika Y odpowiednik aur...tez jezeli jest urzywana technika przewarznie serv on o 16 ale niedlugo bedzie ten lepszy server...:p |
z tego co widzę gierka zapowiada się ciekawie jednak cały dzień serv jest offline (no gdzieś od 16 :P)
|
A mi nawet strona glowna nie dziala lol...
|
Cóż...zapowiada się ciekawie...zajrze kiedy ruszy przynajmniej strona. Uwielbiam dragon balla ^^
Mam tylko nadzieje że nie będzie jak w DB: I'm SS, who cares? Rasy muszą być zróżnicowane, a nie jak w serialu jeden Goku i reszta może iść do domów. |
@up, same here ... ogolnie gierka fajna, gralem 3 razy i powiem ze troche mnie wciagnelo ;pp
|
Cytuj:
@FellanK widze ze duzo wiesz o grze, moze wiesz kiedy ruszy wkoncu server albo chociaz strona ? bo nie moge sie doczekac. Albo jak masz to daj jakiegos ssa na przedsmak :) |
Shiftem sie podnosi...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |