![]() |
Niewesole piosenki..
A wiec jak w tytule, jaka/ie piosenka/i was ZASMUCAJA ;< naklaniaja przy tym do jakichs refleksji, a oczy wam lzami zachodza ; ( no i ogolnie sa zajebiscie dzumiace ;pp bo chyba czasem kazdy lubi posluchac takiej nuty?
wg mnie sa tO! happysad - wszystko jedno ira - bezsenni de mono - bo dzis juz nie ma nas lzy - gdybys byl rednex - wish u were here jason wade - you belong to me rihanna - unfaithful kelly clarkson - addicted dka - wybacz good charlotte - the truth pussycat dolls - you dont see me narazie to tyle ;pp |
to ja dodam 2 skromne kawłki:
sum 41 - some say sum 41 - pieces |
W sumie Jak slucham FM - Believe me to przypominaja mi sie niektore sprawy ; )
Albo mam jeszcze taka jedna LP - Wth>You |
Wszystkie crazy frog.
|
Slayer - Jihad
Bo to IMO najsłabszy kawałek na Christ Illusion. |
Nargaroth - Seven Tears Ale Flowing to the River
Metallica - Low Man Lyric's Iron Maiden - Como Estais Amigos Kat - Łza Dla Cieniów Minionych Nargaroth - Zorn Des Lammes III |
Playlista na złe dni:
1. Waco feat Pezet & Dizkret - Przyjdz na chwile (3:15) 2. Dizkret Praktik - Jedno zycie (Pezet, Stasiak) (4:14) 3. Pezet-Noon - Retro 03 (2:31) 4. Grammatik - Nie Ma Czasu Pomyœleæ (4:45) 5. Deobe Dena - Pamietam Twarze Ich (3:38) 6. Peja/slums Attack - K.O. CHAM Feat. St0ne & Trishja (4:07) 7. Grammatik - Pamietam (4:21) 8. Pezet-Noon - Re-fleksje (3:27) 9. Pezet - Mysl (2:55) 10. Deobe Dena - Dzieciak (2:59) 11. 07-Papierosy (4:11) 12. Pezet-Noon - Gubisz Ostrosc (4:04) 13. Eldo - 09 - Autobus 552 (2:42) 14. Pezet-Noon - Nie Jestem Dawno (Ajron Remix) (3:52) 15. Requiem For A Dream - 32 - Lux Aeterna (3:54) 16. DonGURALesko - Cisza (Produced By Kada) (3:09) 17. Plomien 81 - Moj Dom (Prod. RX) (3:39) 18. Flexxip - List (3:41) 19. 16 - W moich kregach (4:00) 20. TEDE - HARLEKIN (EEE/OOO) (4:00) 21. Eldo - 08 - Pla¿a (4:25) 22. 11 - Nie ma mnie dla nikogo (6:00) 23. Eldo - 06 - Zza szyby (3:05) 24. Eldo - Pamietam jak.. ft. Echo (4:05) 25. Grammatik - Zwyczajne Marzenia (3:36) 26. Grammatik - Ka¿dy Ma Chwile (5:19) 27. Eldo - 12 - Po³amany ludzik (2:55) ... |
ajon mejden - Blood Brothers, Hallowed Be Thy Name
metallica - Nothing Else Matters, Fade To Black, Unforgiven |
System of a Down - Lonely Day
Rise Against - Swing life away Nickelback - Photograph (Niewiem czemu, może to przez text ten piosnki ;S ?) |
Aerosmith-i don't want to loose a thing
GMS-JUiCE(ścieżka dźwiękowa z Requem w wersji"techno") Cascada-everytime we touch Megara Vs Dj Lee-Human Nature to by było na tyle,ale niektórych niewesołe piosenki cieszą;d edit zapomnialem Benny Benassi Feat Sandy-Illusion |
Green Day " Boulevard of broken dreams "
|
TSA - 51
Dżem - Zapal Świeczkę Deftones - Bloodbath Kaliber 44 - Plus i Minus Cannibal Corpse - I will kill you (to takie na wqrwienie) Wszystkie piosenki Floydów, nawet smutne dają mi kopa, czemu je wypisujecie? ;< |
Do skrajnej rozpaczy popadajacej w mysli samobojcze doprowadzaja mnie wszystkie piosenki 'zespolu' Blog 27 oraz Tokio Hotel \o/.
|
Hunter - Kiedy Umieram
|
SOAD - Lost in Hollywood
RHCP - Californication Myslovitz - Sprzedawcy marzeń ( i wogole większość ich piosenek) |
sweet noise - shall i never die
|
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Monstrum – Cień Wieczności |
Taaa... The analogs - pozegnanie.
|
mnie dołuje (przynajmniej mnie) piosenka Eurythmics-I Saved the world today
|
Janusz Sikorski - Kołysanie...
Robert Kasprzycki - Winda VII Hamerfall - Always will be, Fallen One. Iron Maiden - Hallowed be thy name. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |