![]() |
Po 1
czemu byles bez Eqa ? Po 2 Jaki byl dokladnie loot? |
a po co mu eq skoro walil runami ?? jakby pald to chyba lepiej nic nie stracic ;) poza tym jakby dl sie przezucil eq by mu raczej nic nie dal :( (inna sprawa jakby pk spotkali) tylko ze to bylo na harmoni bo poznaje druciarza :D
|
fajne SS:] kapa z tym ze potwor ktorego przywolales expa dostaje.. w ten sposob mniej zarobiliscie.
|
hehe ladnie :)
a nie lepiej dsy??(nieznam sie zabardzo ;p ) daje reputacje + za starania ;p ale wsomie teraz ludzie beda wstawiac tematy i prosic o reputacje no ale coz :D masz go odemnie :) gz slabego lootu ;p |
Cool
cool a jeśli chodzi o ten loocik co był na screnach to mogło być coś lepszego, np: FS, DSM RH ??:P
|
eh moglo moglo ... ale niema wiec poco robisz im nadzieje ze mogli to miec ;p
|
Ładne ssy to że bez eq bo więcej run uniesie jakby pk spotkali to by dostał po mordzie,ale to niestety tylko harmonia:P co do lota to przecierz to normalka:P
|
Eq nie mam dlatego ze bym nie uniosl tyle run ile mialem.
Loot no niestety ale kilka tygodni temu trafilismy 2 rh. Raz sie sypie a raz nie :/ |
Heh zygam juz dlami ale mi sie podobaja screeny ;D Tylko szkoda ze taki marny loot ;/
Yours Shog |
Nie no spoko SSki nawet fajna zabawa żeby wczasie walki z dragami sobie przywoływać Pig :D troche nienajlepszy loot ale coż niemożna kontrolować co akurat wypadnie teraz a co kiedyś bo to by bylo bez sensu
|
nie ma co pisac spoko ss-y co nie xD
|
Bardzo fajne SS'ki :)
Gratz lootu :] Ladny hicik z HMM za 100 ^^ Exori blokera tez niezle :) Powodznia w przyszlych huntach :D |
lol, zsumonowanie swini to zly pomysl bo jest za silna :/
|
Mam pytanko a nawet 2
Czemu nie masz eq??(nie stac cie czy nie wzioles) a drugie to jesli masz eq to jakie??? |
Screeny naprawdę w porządku tylko nie opłaca się summonować potworów, chyba, że zależy ci tylko na loocie.
|
nie ma ekwipunku bo by nie uniosl runow
proste pisal o tym wczesniej,naucz sie czytac posty nim cos napiszesz SS boskie,widze ze mamy podobne podejscie do tibii(byle do gory ale z usmiechem na gebie) "Swinka robi kwik kwik:D:D:P:P" najbardziej mi sie podoba luk w twoim eq bez kitu,po cholere go wzioles?? pewnie burst arrowy:D masz + za te ssy |
Wlasciwie to tak
Luk po to poniewaz czasmi z draga ktory sie tam respi moga wypasc bursty :P Eq nie mam bo bym nie uniosl a pozatym nic leprzego nic p-set nie mam :) Oplaca sie sumonowac poniewaz jest 99% szans jak sie dobrze ustawisz ze dl nie zaatakuje tych ktorzy bija. A druciarz to postac do huntow :] Kwik kwik hrhr |
3 sumony stawia sie po ta ze na caly hunt bez sumonuw by mi zeszlo z 10 bp uh a takto z sumonami zchodzi mi 5p buh bo na 1 dla 1 uh albo na 2 dle i 1 + do tego jesli sumony bija i ja to 4 osoby powiedzmy i dle ma defa tylko na gora 2 ;] wiec dlatego expa dostawalem a co do loota to lipa no ale nieraz oplaca sie chodzic :P
P.S Thorina jest chyba najlepsza dziewczyna w lvlu na Harmoni....a Druciarz dzisaj niefartownie padl ;/ na ornamend shieldzie no ale nic odrobi sie na huncie ;] http://img.photobucket.com/albums/v410/Johnek/wow.jpg You advanced from Level 66 to Level 67. |
Ladne Lande!!! why taki badd eq
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |