![]() |
GM Issalia powraca
Tako rzecze CipSoft na tibia.com:
Ponad pół roku temu Issalia zdecydowala się opuścić zespół z powodu braku czasu na wykonywanie obowiązków gamemastera. Teraz wróciła. W międzyczasie została senior tutorem i jest znów gotowa do podjęcia się tych zadań. Cieszymy się donieść wam, że dziś Issalia odzyskała swoją niebieską pelerynę którą Tibijski krawiec przechował w bezpiecznym schowku. Mamy nadzieje że wciąż pasuje, biorąc pod uwagę jej zamiłowanie do czekolady. Witamy ponownie i niech sprawiedliwosć będzie z Tobą! |
Ona jest spoko : ). Witamy spowrotem i życzymy udanych łowów na łamiących prawa Tibi graczy.
|
Witamy ponownie i niech moc....eeee....sprawiedliwosć będzie z Tobą!
/me wciska klawisz delete, po ówczesnym zaznaczeniu tekstu swojej wersji newsa. |
Hehe, fajny tekst z ta czekolada :D
To chyba pierwszy GM ktory wrocil po retiremencie, czyz nie?:P To teraz sie pewnie zacznie masowy powrot, zamiast wybierac nowych. Tak czy siak, welcome back Issalia :) |
No coż, teraz znowu bedzie wieksza podarz na czekolade w niemczech; P
|
ssssssuper, czyli nic ciekawego
bye |
Cóż...
Ja szczerze mówiąc nie miałem okazji poznać jej osobiście ale mam nadzieję że ta chwila kiedyś nastąpi. Hail Issalia!! :D
|
moze wprowadza do tibii bombonierki albo czekoladki?
|
przecierz to jest śmiech...
|
Welcom back.;)
|
hiah
smacznej czekolady udanych poszukiwań graczy łamiących prawo oraz ... a co sie bede rozgadywal... welcome back !
|
Witam ponownie GMie Issalia
|
Nic nie warty news + milion komentarzy, ktorych ona nawet nie przeczyta. Super.
|
Cytuj:
|
Panie Dabek pisze sie bezpiecznym a nie bezpicznym :)
Pozdrawiam chyba jako jedyny z gruby Adminow jestes normalny Hail Sweet Noise Hail Nosferatu |
Cytuj:
|
bezpicznym schowku.
|
Gratulacje powrotu:D Welcome!
|
Welcome!
Życzę aby się baniki sypały :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |