![]() |
Lord Lejo wmv.
Chciabym przedstawić film wmv. mojego best funfla który już dawno skonczył gre lecz teraz zdecydowałem sie ukazac go na forum :
http://rapidshare.de/files/29251380/Lejo_Movie*****.html ~Neth Reth Comment's plox |
....
Widzialem juz film dawno, lecz skomentuje... Lord Lejo ROX!!!
Czlowieq byles jestes i bedziesz :) tylko szkoda ze konto skasowales Najbardziej lubiany gracz TIBII (edited, sry za pomylke- o czym innym myslalem co innego pisalem :D):*** |
Neth co tam u ciebie slychac?? Pogrywasz jeszcze czasami na forterze?
|
Cytuj:
More Comment's plx! Aha nie myslcie sie ze jest to szajs tzn. mam pozowlenie od bohatera filmu na upublikowanie go tutaj =) |
Filmik super daje 10\10 po prostu wzruszający ;p
|
Bardzo fajny filmik,jeszcze o najwiekszym polaku,ktorego znala Fortera :/
Az sie lza w oczach kreci :S |
Ehh;(
powtórze po koledze BYLES JESTES I ZAWSZE BEDZESZ rządzisz nie dziwie sie czemu go wszyscy lubili masz moze jakies filmy jeszcze? 10/10 powiem jedno P*ERDOLIC HAKEROW
Łezka sie w oku kreci tez nie gram macie moze jakis program do robienia filmow?jak tak dajcie link aby,pobrac plz!;( stary rządzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup: ;( |
Widze coraz wiecej komentów ;) ale pamietajmy ze to tylko gra ale szkoda ze juz nie gra...
Cya Damian on gg! :P |
wiem...
wiem ze to gra ale sie wzruszylem kazdy moze nie? xDale spoko macie ten programik do filmow?X(
|
Cytuj:
|
Uwazam iz film jest do dupy;/
|
Film oceniam na 6/10, ale jest ok :-)
|
Nie jestem znawcą filmów ale 7/10
Muzyka jest głupia... Niewyrażnie widać Ale ogólnie film mi się podoba:) Pozdrawiam! |
takich wmv
wmv :> no bo chcialbym tez pozegnalny film z tibia zrobic
|
OMG, ja nie wiem co bym zrobił jakby mnie shackowali na takim lv ;S
Wiem jedno, napewno bym sie nie cieszyl... |
;)
Pozdro Lejo od Kuby z saphiry ;>
|
Cytuj:
A co do robienia Wmv'ów to moim zdaniem najlepszym programem jest Snagit (do krecenia poszczegolnych scen), i zwykly Windows Movie Maker (do sklejania) P.S. Nie zapominajcie ze Lejo byl najlepszym graczem na Forterze :D |
Nie piszcie postów typu "muzyka jest głupia" albo "słaba jakość filmu" -,- oceniajcie życie Leja a nie jak film zostal zrobiony. O takim graczu Lejo należy zawsze pamiętać :confused:
|
daj rehosta gdzies gdzie niema limitu sciagania
|
Pozdrawiam Bezelowca, lorda lejo od Bedoctoosa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |