![]() |
Grupy
Tak wiem. Włączyliście ten temaz z myślą " O z nowu jakaś grupa. Trzeba zbluzgać"
Jednak nie o to chodzi. Chce się was zapytać, jaki jest wasz stosunek do grup i tworzeniu nowych? Czy w grupach w których jesteście są jakieś ciekawe dyskusje, gdzie post użytkownika to święto? Sam byłem w dwóch grupach Elite player's i Brainiacs. Obydwie były ospałe i nic się działo. (Może ta druga się jeszcze nie rozwinęła). Czy grupy to forum dyskusyjne na których jest dyskusja czy tylko podpis pod nickiem? Wypiszcie grupy w których coś się dzieje;) |
abnormal
post rocznie xD a tak to nic ale ejst kilka ciekawych temacikow do rpzeczytania czytasz kilka dni anwet ;p |
Widzisz, każdy pisze jak ma czas. Ja ostatnio mam go mało ale postaram się to zmienić zagospodarowując go.
|
http://i9.tinypic.com/498c093.jpg
Prejs de SZATAN! |
Czyżby Dobo sławił me zacne i szlachetne imię? xD
Chociaż podejrzewam, że chodzi raczej o liczbę userów przeglądających forum ^^' |
Na Metal Militi cos sie non stop dzieje.
Na heretykach, teologi i abnormal to raczej malo sie dzieje. |
Ts-co jakieś pare dni ktoś coś pisze,czasem wybuchają dyskusje na pare dni etc etc,są czasem zastoje,ale żadko,na początku był duży boom potem spokój,jednak z grup w których jestem ta jest najaktywniejsza
Teologia-jakiś czas temu dyskusje tam nie miały końca teraz jest ich coraz mniej Ep-sporadycznie raczej,był jakiś zastop ale teraz to rusza troche Nowe grupy:mi to lotto |
Tak sobie myślę, że te grupy to trochę głupi pomysł, a przynajmniej ich część. www.google.pl i mamy fora na każdy praktycznie temat.
|
W Oldschool'u jestem krótko, bo tylko kilka dni, a jedyne co zauważyłem to kłótnie. Może to tylko pozory, czas pokaże.
|
podpis "oldschool" powinno zamienic sie na "lubie sie klucic", tyle o tej grupie ;] co nie znaczy ze grupa jest zla, prosze mnie zle nie zrozumiec ;] w metal militi dyskusje nie sa tak agresywne jak w oldschoolu, ale to pewnie dla tego, ze tam raczej ogolnie malo sie dyskutuje, ale jak juz dojrza u siebie jakiegos oldschoolowca to chron nas boze od metali, jest gorzej niz w grupie poswieconej hip hopowi. techno stara i elite players umarlo i mozna bylo by je wlasciwie skasowac, bo ich funkcja ogranicza sie do zajmowania miejsca na spisie podgrup :< programmers jest zbyt mlode zeby mozna bylo cos konkretnego o nim powiedziec(zapraszam do grupy;]), a jesli chodzi o grupe kinomani, to moje zgloszenie czeka na odpowiedz od okolo roku ~~
|
Osobiście, lepiej by było z grupami bez podziału na grupy, tzn, ktoś wnosi "postulat" o założenie danego działu na forum, np: Programmers (:>) i jeśli za tym pomysłem podpisze się XYZ osób, to na forum pojawia się, dla wszystkich(!) odpowiednie podforum.
|
lol, juz widze ogolnie dosteptna grupe oldschool i klutnie pomiedzy tekknofan-metalfan-rapfan o wyzszosci gatunku, a tysiac tematow "ale o so chodzi?" na forum programmers ;] zly pomysl.
|
Cytuj:
|
@up, upup: i tak w OWIONie, raz na ruski rok, pojawiają się tematy typu "HH vs Metal" czy "Techno vs Disco Polo" zamykanie po 2-3 dniach za "brak estetyki języka" :>
|
ej joł. Kinomani zdechli juz daaaawno temu, jak raz na 2 miechy ktos tam cos napisze to i tak jest czesto. Polowa (!) tematow tej grupy jest mojego autorstwa :( Metal militia - codziennie odrzuca sie po kilka podan, wiekszosc ludzi chce sie tam dostac chyba wylacznie dla podpisu pod nickiem... na tych kilkadziesiat osob ktore sa w grupie, aktywnych jest moze z 1/5... niech no tylko znajde w sobie odrobine checi, pobawimy sie w Wujka Józka, Wiecznego Przywodce i zrobimy wielka czystke ;) W FE jest taki umiarkowany ruch - niby cos sie dzieje, ale zeby codziennie pojawialo sie po 20 postow, to bym raczej nie powiedzial. A w Heretykach raczej cisza, tez grupa trzymana niewiadomopoco ;]
Nowe grupy? A niech sobie beda, wisi mi to. Nie wydaje mi sie zeby pojawila sie teraz grupa, ktora bedzie miala szanse na dluzszy zywot. |
Kinomani mogli by żyć jak lider od czasu do czasu przeglądał by podania. Ja swoje wysłałem ponad rok temu (
Cytuj:
|
Metal Militia.
Jedna z najaktywniejszych grup na forum ;). Codziennie jest po około 5-7 postów ( może więcej ), co w porównaniu z np. Teologią ( Wierni i Heretycy ) to wręcz wyczyn =) |
Cytuj:
Co do Oldschool: Prawdopodobnie, tylko w rapie są beefy, dissy. Już coś to wam wyjaśniło, oldshoolowcy? |
W EP nic się nie dzieje już od dawna. W brainiacs było lepiej, ale teraz jest tak samo. No a programmers. Pierwszy dzień burza postów drugi i trzeci już nie :P, Ale kilka nowych postów jest zawsze.
|
Jak byłem w Elite Players,to rozkręcałem,i dalej bym rozkręcał.Ale mnie lider nób wywalił :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |